Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

8.490 Ft helyett 5.990 Ft: Tatai vadlúd sokadalom - Fehérvárcsurgói Károlyi-kastély, Majki Kamalduli Remeteség, tatai Öreg-tó - buszos utazás 1 főre

5 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

Az utazás időpontja: 2016. november 26. Indulás: 07:30 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház Parkoló), 07:45 Batthyány tér 7. (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál). Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezz meg az indulási helyszínekre! Hazaérkezés az esti órákban

Vidéki felszállási helyek: Budaörsi pihenő (M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km), Fehérvári pihenő (M7 autópálya, Shell benzinkút). A felszállási lehetőségek időpontjáról érdeklődj az utazási irodánál

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést, a szervezés díját

Az ajánlatot a Brigád Ponton készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

A Bónusz beváltható:
2016. október 23. - november 18.

FONTOS: A bónuszt a megvásárlást követő 48 órán belül be kell váltanod az Utazási Irodánál. Foglaláskor telefonon, e-mailben, vagy személyesen add meg a bónuszkódodat. A bónuszkódot küldd el az info@pannoniatravel.hu e-mail címre. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a bónuszokat nyitvatartási időben (hétköznaponként 12-18 óra között). Az utazás megkezdéséhez a bónusz beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a bónusz vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést, a szervezés díját. Külön fizetendő: ügyfél regisztrációs díj: 500 Ft/fő, amelyet csak az utazási irodával először utazóknak kell megfizetnie. Várható belépődíj (külön fizetendő): Fehérvárcsurgó, Károlyi kastély: felnőtt: 900 Ft/fő, diák, nyugdíjas és csoportos (10 fő felnőtt felett) 700 Ft/fő, Majk, Kamalduli Remeteség: felnőtt: 2.000 Ft/fő, diák, nyugdíjas: 1.000 Ft/fő, csoportos (15 fő felnőtt felett): 1.500 Ft/fő. A megadott belépődíjak az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek forintban fizetendők, amelyek időközben változhatnak. Kedvezményes utasbiztosítás (Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás) az utazási irodában köthető. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

Brigád ár

5.990 Ft

29% kedvezmény Már csak 0 darab
ELFOGYOTT
66 vásárló 0 :  nap 0 0 : 0 0 múlva lejár
Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.8 kiváló
11 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.
Cím:
Tata
vezess ide

+3630 592 6107
pannoniatravel.hu
Jól felkészült idegenvezetővel fantasztikus vidám nap volt, elégedett vagyok.
2016. február 27.
Jó szervezés, kényelmes busz, jó idegenvezetés. Nagy élmény volt, jól éreztük magunkat.
2016. február 10.
UPDATE:
24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

Egy egészen különleges, valóban nem mindennapi kirándulásra invitálunk most titeket legújabb bónuszunkkal. Voltál már olyan fesztiválon, ahol nem az emberek, hanem madarak - ebben az esetben vadludak - voltak a középpontban? Na ugye, hogy nem… Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget, csapj le a bónuszra és vegyél részt egy nagyszerű kiránduláson, ahol kastélyok, remeték szellemei, turul és végül vadludak várnak!

 

A Tatai Vadlúd Sokadalom egész napos rendezvénysorozatával elsősorban a távoli északi tundrák üzenetét magukkal hozó vadludakat köszönti. Nem hangos fesztivál ez, nem egymást érő koncertek és kirakodóvásárok kavalkádja, mégis ünnep, igazi fesztivál ez a maga módján. Olyan fesztivál, amelyen a látványosságról és a hangulatról a sok ezernyi vadlúd gondoskodik, a vendégek pedig mi, emberek vagyunk. A Tatai Vadlúd Sokadalom tehát nemcsak a vadludak sokadalma, hanem a madarászoké, természetvédőké is.

 

 

Amitől e látványosság azonban Európa-szerte egyedülálló, azaz, hogy az Öreg-tó az egyetlen olyan madár-pihenőhely, amelyet egy város szinte teljesen körülvesz. Nem is akármilyen város! Tata, a "Vizek Városa" Magyarország legjelentősebb vízi várával, a barokk építészet megannyi műemlékével és persze a modern kor épületeivel olyan keretet nyújt a madármegfigyeléshez, amelyet látni kell! A természet és kultúra e szerencsés találkozása az, amely Tatát egyedülállóvá és varázslatossá teszi.A kirándulás keretében a délelőtti órákban indultok Budapestről Fehérvárcsurgóra, a neonklasszicista stílusban, Ybl Miklós közreműködésével épített Károlyi kastélyba, amit teljes körű felújítást követően 2014. júliusban adtak át a nagyközönségnek. A vezetett sétátok során a Károlyi kastély állandó kiállítását tekintjük meg, mely során megismerkedünk a kastély történetével, illetve kellemes sétát tehetünk a hozzá tartozó, 40 hektáros, romantikus angolparkban a több száz éves hársfák, tölgyfák, gesztenyefák között.Innen indultok tovább a Komárom-Esztergom megyében található, vadregényes környezetben elhelyezkedő Kamalduli Remeteségbe, Majkpusztára. Kellemes, rövid sétát követően tárul elétek az erdő mélyéről a remeteség épületkomplexuma, ahol a 18. században a némaságot fogadott szerzetesek éltek. A helyi idegenvezetés és az egyik cellaházban korhűen berendezett kiállítás által megismerhetitek ezeknek a különleges embereknek az életét. Kis ajándékboltjukban apróbb emlékeket is lesz lehetőségetek vásárolni, kinek-kinek kedve szerint.

 

 

Tatabánya felé véve az irányt a Millennium alkalmából felállított Turul emlékműhöz érkeztek, amely mellett az utazó az autópályán általában csak elsuhan, most azonban lehetőségetek lesz közelről megtekinteni. Európa legnagyobb madár szobrának méretei, szép megformálása mellett a környékre nyíló kilátásban is gyönyörködhettek.

 

A délutáni órákban érkeztek az út egyik fő attrakciójához Tatára, a Vadlúd sokadalomba. Ez a csendes fesztivál a több ezer madár szárnysuhogásában hallja meg a természet zenéjét, ami maradandó élményt lehet minden résztvevőnek! A madarak behúzása a délutáni órákban várható, amikor egyszerre több ezer madár érkezik vissza élelemszerző körútjáról, hogy megpihenjen az Öreg-tó víztükrén. Az élményt közelebb hozza számotokra az élőképes kivetítés, illetve lesz lehetőség teleszkópok és kézi távcsövek kipróbálására is. A madár és természetvédelmi vásárban beszerezhettek az itthon maradt madaraknak némi eleséget is. A szépségekkel feltöltekezve, az esti órákban érkeztek vissza Budapestre. (A programok sorrendje változhat.)

 

 

Az utazás időpontja: 2016. november 26. (szombat)Indulás:

  • 7:30 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
  • 7:45 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)  

 

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzetek a fenti indulási helyszínekre.

 

Vidéki felszállási lehetőségek:

  • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km
  • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
  • A felszállási lehetőség időpontjáról irodánkban érdeklődjön.

 

Érkezés haza: a késő esti órákban, 20:30 óra körül

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • az autóbuszos utazást
  • a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést
  • a szervezés díját


Kötelezően külön fizetendő: Ügyfél regisztrációs díj: 500 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő.

 

 

Külön fizetendő belépődíj:

  • Fehérvárcsurgó, Károlyi kastély: felnőtt: 900 Ft/fő, diák, nyugdíjas és csoportos (10 fő felnőtt felett) 700 Ft/fő
  • Majk, Kamalduli Remeteség:  felnőtt: 2.000 Ft/fő, diák, nyugdíjas: 1.000 Ft/fő, csoportos (15 fő felnőtt felett): 1.500 Ft/fő

 

A megadott belépődíjak az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek Forintban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.


Utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) az utazási irodában kedvező díj mellett köthető.


Tetszett? Ajánld ismerőseidnek is!

MOST A LEGNÉPSZERŰBB -38% Sétahajózás koktéllal
1.490 Ft 735 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Pont
Címünk:
Corvin Plaza, 1082 Budapest, Futó utca 37-45. 1. emelet, Posta melletti öböl.

Nyitvatartás
Hétfő-Szombat: 09:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

-60% Thai masszázs tanfolyam
9.990 Ft
-42% Fogtömés + fogkő-eltávolítás
13.990 Ft
-56% Profi csontkovácsolás
3.990 Ft 109 vásárló
Piactéri ajánlatok
-61%
Napelem kell - de nem mindegy kitől
-77%
3 alkalmas SHR teljes láb
-81%
Hifu orca szájkörnyék
-83%
5+1 alkalmas SHR női intim és hónalj szőrtelenítés
-63%
Lábszár, bikinivonal és hónalj gyanta
Segít a brigád Oltalom Egyesület
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM

OLDAL TETEJÉRE
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
23.083.307.336 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Legjobb ár garancia Mobil verzió