A belbecs szerintünk is fontosabb, mint a külső, és rendben van, hogy a jó torta legfőbb ismérve, hogy finom legyen, de az igazi művészet ott kezdődik, amikor az édességnek már a látványától is ellágyulnak a szívek, vagyis a torta nem csak az ízlelőbimbókat, a szemeket is kényezteti.
De hogyan is készülnek a tejszínhabhullámok, hogyan burkolják be a cukrászok a tortákat, és hogy lehet kézzel marcipán rózsát hajtogatni?
A Felnőttiskola tanfolyamán most 3 óra alatt, maximum 10 fős csoportokban megtanulhatod a tortadíszítés fortélyait, hogy barátaidat, családtagjaidat tökéletes szülinapi, vagy más, alkalmi tortákkal lephesd meg.
Az indusztriális környezetben lehetőséged lesz olyan cukrászati segédeszközöket is kipróbálni, amik a legtöbb háztartásban nem elérhetőek, de olyan hasznos tudást is szerzel, amivel a tortadíszítés többé otthon sem fejfájós, kézremegős kihívást, hanem olyan alkotói tevékenységet jelent, amit te legalább annyira élvezel majd, mint a látványát a vendégeid.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!