Jön a tavasz! Manapság minden diéta vagy egészséges életmód trend az ázsiai gasztronómia nyomdokain halad. Különböző divatos elnevezéseken futnak, de az eredeti vietnámi konyha mindenféle új móditól függetlenül gluténmentes és zsírszegény. És lehengerlően finom. Az ételek természetes módon finomak és egészségesek, hiszen nem laborokban állítják össze azokat. Ismerkedj meg a vietnámi gasztronómia klasszikus ízeivel a Tradicionális menü sor segítségével, amit a lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak.
Tradicionális menü 2 személyre:
- Leves (2 adag)
- Saigon tyúkhúsleves (tyúkhús, sonka, tojásrántotta, friss saláta, rizsmetélt)
Kétszemélyes vegyestál:
- Ropogós kukorica
- Ropogós, fűszeres, házi csirke nuggets saláta ágyon
- Faszénen sertéstarjafalatok hászi szósszal és savanyúsággal, rizsmetélttel
- Fűszeres, kókusztejes tengeri gyümölcs rizottó
Desszert (2 adag):
- Illatos rizsérmék édes kókuszos, mungóbabos öntettel
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!