Az igazi műértők hisznek abban, hogy a művészeteket nem lehet elválasztani egymástól, és az igazi élvezet ott kezdődik, amikor a különféle érzékszervek egyszerre fogadják be a jót.
A Dunakavics Étterem Erdélyi estjén erre biztosan nem lesz panasz, a vacsorát ugyanis az Erdélyből érkezett szakácsmester, Kusztura Sándor készíti, aki nem mellesleg festő, és ha már itt jár, egy kiállítást is nyit, ha pedig mindenki tányérjára étel került, zenével szórakoztatja tovább a vendégeit.
A hangulat fokozásáról néptáncosok gondoskodnak, meg persze Irsai Olivér jóféle borai.
A menüben a desszert igazi erdélyi finomság, ordás bukta kapros túróval töltve, a főételt pedig magad választhatod ki: erdélyi töltött káposzta tejföllel és ropogós fehér kenyérrel és birkapörkölt sztrapacskával fő a kondérokban, te pedig akár mindkettőből is kaphatsz egy adagot.
Hódolj egy egész estén keresztül Erdély művészetének, kóstold, hallgasd, és lásd a kedvenceidet!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!