A VIN VIN étteremben enni minden szempontból nyerő helyzet: egyrészt finomat, másrészt egészségeset ehetsz, az pedig, hogy mindezt brigádáron teheted, már csak hab a tortán, vagy szójaszósz a lazac sushin, hogy stílusosak maradjunk.
De nézzük csak, miért is érdemes kipróbálni a Vietnami ízeket? Az ázsiai konyha különleges ízvilágával már meghódította magának a világot, de Vietnam egy egészen picit más: a franciák 100 esztendőt töltöttek itt, és persze magukkal hozták a konyhájukat is, az izgalmas kulináris találkozásból pedig megszületett a mai Vietnami konyha.
Ázsia egzotikus ízei találkoznak benne a francia eleganciával, minden egyes étel összeállításakor ügyelve a tökéletes egyensúlyra: édesség, savanyúság, keserűség, pikánsság és sósság mind megfelelő szerepet kap.
A VIN VIN étteremben tradicionális, gondosan elkészített fogásokat kóstolhatsz meg, akár a klasszikus édes-savanyú levesre (300 Ft), vagy a hipszter kultúrát is meghódító pho csirke levesre (1.300 Ft), esetleg kókusz kacsára (1.200 Ft), vagy sertés húsgombócra (600 Ft) fáj a fogad. A sushik, hideg bun tészták és és pirított rizs tészták mellett még a köretek is igazi finomságok, és általában az egész Vietnami konyha nagyon gazdag zöldségekben, szóval nyugodt lehetsz, hogy a kiegyensúlyozott étkezésért is sokat teszel.
Emellett pedig igazán belefér egy finom desszert is, mondjuk a kihagyhatatlan sült banán karamell öntettel (600 Ft).
Ha már a Vietnami konyha elkötelezett híve vagy, itt megtalálod a kedvenceidet, ha pedig csak most ismerkedsz ezzel az izgalmas ízvilággal, a VIN VIN a legjobb hely az első randihoz.