Szerencsére a pálinkafőzés jogszabályi változásai miatt már te is készíthetsz magadnak otthon mindenféle párlatokat. Érdemes megpróbálkoznod a remek sörpárlatokkal is, és akár te magad is főzheted hozzájuk a sört, így az egész folyamat kézműves és egyedi lesz. Persze ehhez jópár dolgot meg kell tanulnod, de épp erre jó egy whiskey- vagy pálinkafőzési tanfolyam.
Azoknak ajánljuk, akik tervezik, hogy házi pálinkát vagy kézműves sört szeretnének készíteni saját részre vagy üzleti vállalkozásként.
Amiből sört lehet főzni abból sörpárlatot „WHISKY”alapot is lehet készíteni. Egylépcsős pálinkafőző készülékkel erjesztett sörlevet fogtok lepárolni 10 óra és 14 óra között.
A jó hangulatú bemutatón betekintést kapnak a résztvevők a házi sörfőzés és a házi pálinkafőzés alapjaiba.
Kéthetente ugyanezzel a készülékkel sört főznek érdeklődő vendégeknek és kóstoltatják a finom kézműves terméküket.
A bemutató sörpárlat készítés várható időtartama 4-5 óra
Előállítandó sörpárlat vagy pálinka mennyisége 2,5-3 liter
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!