Ha szeretsz a nyomába eredni városi legendáknak, jókat enni, követni az urbánus hagyományokat vagy csak élvezni a város legjobb szakácsainak remekeit, akkor ez a bónusz szinte kívánkozik a zsebedbe.
A Remiz egy olyan hely, ami szinte egybeforrt már a város látképével, negyed százada itt áll és a legkiválóbb fogásokkal, finom kávékkal és jó beszélgetésekhez szolgáló helyszínnel várja a pesti és budai polgárt.
Étlapja a hagyományos fogásokat és a modern megközelítést ötvözi, így mindenki talál számára kedvére valót az ételek között. Ezzel a három fogásos menüsorral is olyan kínálatot tettek az asztalra, hogy mi talán nem is tudnánk kiválasztani a kedvenceinket. Még jó, hogy nem nekünk, hanem neked kell eldöntened, hogy ebédre borjúérméket egyél zamatos erdei gombákkal vagy inkább friss lecsót tojással és kolbásszal.
Akárhogy is, nem lesz könnyű dolgod, jó ha viszel magad mellé valakit erkölcsi támasznak és vacsorapartnernek – ezért szól a bónusz két főre. Járjatok egy városi legenda nyomába, ami máig része a budai gasztrokultúrának is, és biztosan nem fogtok csalódni!
Menü:
Előétel (egyet lehet választani):
- Hideg gyümölcskrém leves
- Kecskesajt roston sütve áfonyával, salátával
Főétel (egyet lehet választani):
- Borjúérmék Remíz módra erdei gombákkal, burgonyaropogóssal
- Gombával és füstölt sajttal töltött pulykamell rántva új burgonyával
- Penne Aglio e olio
- Friss lecsó tojással és kolbásszal
- Szezámos rántott tök kapormártással és jázmin rizzsel
Desszert:
- Nyári somlói
Ital:
- Fehér vagy rosé hosszúlépés vagy kisfröccs
- Visegrádi ásványvíz