Bónuszunkért cserébe ismét megismerkedhetsz egy izgalmas konyha finomságaival, ráadásul mindezt egy nagyon menő helyen teheted: a KAJAHU - FoodTogether egy professzionális, extravagáns étterem főzőállomását bocsájtja a rendelkezésedre, hogy a barátaiddal együtt készítsétek el a kedvenc ételeteket, amit aztán együtt fogyaszthattok el. Mintha csak erre a kurzusra találták volna ki az egészet!
A két és fél órás kurzuson igazi ínyenc fogások kerülnek a pultra, amelyek kellőképpen izgalmasak és egzotikusak, mégsem túl idegenek a magyar hagyományoktól sem, így garantáltan sikert aratsz velük a barátok, vagy a család körében. Hiszen erről szól a főzés, nem igaz?
Amit készítetek majd:
Tikka Massala - fűszeres joghurtos szószban
- Butter chicken - nevével ellentétben nem a vaj a domináns, hanem csípős, paradicsomos ízvilág
- Bengáli Pulao - sárga rizs édesen, mazsolával, kesudióval
- Chapati - laposkenyér, hogy legyen mivel mártogatni
- Mango Lassi- a sok fűszeres étel után a legjobb hűsítő desszert
- és persze a Dahl sem marad ki
Berényi Bogi, mint minden kisgyerek, sok mindennek készült, de igazán a konyhában érezte magát mindig a legjobban, ahol ma is úgy érzi, kiélheti az alkotás iránti vágyát. A konyhaművészet persze nem egy öncélú művészet, a cél, hogy a barátaidnak, családodnak, azoknak, akiket szeretsz, finomakat adj enni – és persze, hogy te is jót egyél. Bogi maga vallja: az étkezés több mint civilizáltnak mondott kalória-bevitel: olyan élmény, amelyet megoszthatunk másokkal. Nincs annál szebb gesztus mintha magunk készítette étellel kínáljuk az asztal körül ülőket
Thaiföld és a Mediterrán térség után új gasztro kalandra készülhetsz. Most India kerül terítékre. Olyan emblematikus ételeket választottak, amelyek felidézik az egzotikus ország összetett és vonzó ízeit.
Megtanulhatod az indiai konyhaművészet alapfogásait, ízkombinációit. A főzőest receptjeit úgy állították össze, hogy rajongók és az indiai konyhával csak barátkozók is kedveljék. Ennek titka az eredeti receptek, amelyek édesek, pikánsak, és különlegesek.
A kurzus során olyan ételeket készítetek el, amelyek az indiai konyha emblematikus fogásai, ugyanakkor könnyen elkészíthetőek, és roppant mutatósak. Lepd meg családod, barátaid egy könnyű, indiai vacsorával, vagy ebéddel, vagy vigyél egy finom előételt vendégségbe!
A fogások egyszerűsége, nagyszerűsége mindenkit el fog bűvölni!