Amikor az ősember az első mamutot elejtette és hazavitte, még valószínűleg nem sokat tudott a fűszerekről, és talán a csúcsminőségű grillszén sem volt még elterjedve. Mára a gasztroforradalomnak köszönhetően sokkal jobban tudjuk, mi kell ahhoz, hogy egy szelet kiváló minőségű húsból a legjobbat hozzuk ki, ugyanakkor sokkal kevesebb nagyvad mászkál a belvárosban, és a legtöbben a dárdával sem bánnak elég ügyesen.
Ezért is olyan nagy szerencse, hogy vannak olyan helyek, mint a Meat on Fire, ahol a kényelmes belvárosi környezetben is baráti áron kínálják neked a legváltozatosabb húsokat, szenvedéllyel, lelkesedéssel és persze szakértelemmel elkészítve.
Itt a legapróbb részletekre is odafigyelnek: minden húsételük prémium minőségű faszénen készül, és tudják, hogy milyen típusú faszén füstje kell ahhoz, hogy a választott húsokat igazán életre keltse. A legfinomabb falatokat saját dry ager hűtőjükben érlelik, tisztelik a steakkészítés hagyományát, de közben folyton innoválnak, újítanak, kísérleteznek, mert egyszerűen szerelmesei a húsnak, amivel nem tudnak betelni.
Az étlapot elnézve bennünk is felizzik a vágy egy kiadós falatozás után, akár faszén a grillen: ki tudna ellenállni például egy zaftos BBQ csülöknek (3 800 Ft), egy 2,5 órán át füstölt sertésbordának (3 900 Ft), egy tökéletes kérget kapott rib eye steaknek (6 900 Ft) vagy akár egy kacsa rilettenek, lilahagyma lekvárral, pirított baguette-tel (2 100 Ft), főleg ha hozzájuk passzoló, grillezett köretek közül is válogathatsz?
Bónuszunkért cserébe 8 000 Ft értékben vadászhatjátok az étlap remekjeit, mellélőni itt biztosan nem lehet!