Enni jó, ezzel nem vitatkozunk. De van, hogy valami talán jól esik, amikor eszed, amikor viszont a szervezetednek le kell bontania, már komoly problémákat okoz. A megmagyarázhatatlan hasfájás, de akár kiütések, rosszullétek hátterében is állhat ételallergia, amit viszont diétákkal igazolni nagyon nehéz: könnyen lehet ugyanis, hogy csak egy bizonyos összetevőre vagy érzékeny, így mire akár hosszú-hosszú hónapok alatt kisakkozod, hogy mi az, amit nem bírsz, fölösleges terhelésnek és rengeteg fájdalomnak teszed ki magadat. Egy ételallergia vizsgálattal sokkal pontosabb és főleg gyors választ kapsz arra, hogy mi az, ami a hasfájásodat okozza.
Minden élő szervezet rendelkezik elektromágneses mezővel. Az egészséges sejtek másféle rezgéseket bocsátanak ki, mint a betegek. Ezt használják fel a biorezonanciás ételintolerancia vizsgálat és allergia teszt elvégzéséhez és nem csak olcsóbb, de kellemesebb is a fooddetective tesztnél.
A tudomány és az emberi test együttműködésének köszönhetően a biorezonanciás ételintolerancia vizsgálat adja a lehető legpontosabb eredményeket. Ez a beavatkozást nem igénylő ételallergia tesztet bónuszunkkal most te is igénybe veheted, hogy megtudd, mi az, amit érdemes elkerülnöd, és akár soha többé se szenvedj a hasfájástól.
A vizsgált allergének:
Tej, tejcukor, tejszín, feketekávé, fekete tea, kakaó, kóla, kapor, kömény, szalicil, jód, nikotin, élesztő, méz, retek, hagyma, földimogyoró, mogyoró, dió, mandula, csirke, pulyka, tojás sárgája, tojás fehérje, marhahús, sertéshús, sertésmáj, tengeri hal, mák, alumínium, amalgám, higany, lítium, ólom, ón, szelén, titán, búzaliszt, hajdina, krumpli, kukorica, rizs, szezám, szója, tönkölybúza, pirospaprika, Candida Alb., alma, banán, bab, citrom, kivi, lencse, paradicsom, mandarin, narancs, szőlő.