Ha vacsoráról van szó, angolosan távozni nem a legelegánsabb megoldás, de ha a reggeli kerül szóba, akkor a szigetország lakói már nem sietnek annyira felállni az asztaltól: az angol reggeli nem véletlenül lett az egész világon híres és népszerű, hiszen kiadós, laktatós és még nagyon finom is.
Ha ezzel indítod a napot, biztos, hogy délig nem éhezel meg, a jó hírünk pedig az, hogy nem kell olcsó repülőjegyet keresni, vagy a La Manche átúszására gyúrni, ha egy kis paradicsomos babra vágysz. Bónuszunkkal hamisítatlan ízélményben lehet részed, ráadásul az otthonodban!
A saját konyhádban a reggelidet olyan szakember készíti, akinél jobban kevesen ismerik, mit is csípnek reggelire a szigetországban: a chef 10 évig dolgozott Angliában, egy 5 csillagos szállodában gondoskodott a reggelik elkészítéséről. Itt egy Michelin csillagos executive cheftől tanulta meg a tipikus angol reggeli minden csínját-bínját.
A reggeli tartalma: tojás (választható rántotta, tükör, vagy posírozott), ropogós bacon szeletek, paradicsomos bab cheddar sajttal, pirított gomba, sült paradicsom, baconba tekert kolbászkák, vaj, pirítós, tea, kávé, narancslé.
Készítsétek fel a gyomrotokat, mert ez nem az a fajta fine dining, ahol a minőség a mennyiség rovására menne: egyetlen falatot sem érdemes kihagyni, és csak degeszre tömve lehet felállni az asztal mellől!