Nem furcsa, hogy a Balatonról legtöbbeknek a hekk jut eszébe, pedig annak semmi köze a tóhoz? De milyen is lehet akkor valójában a Balaton íze? Van benne napsütés, vidámság, és persze biztos, hogy van benne tejföl is, mert mi magyarok azt minden évszakban szeretjük!
Bónuszunkkal nem csak megismerhetsz, meg is kóstolhatsz egy különleges kezdeményezést, ami a Balaton valódi, helyi, semmihez sem hasonlítható ízeivel hoz össze.
A Paletta Bisztrók és Bezerics Dani célja tovább mutat néhány népszerű, sikeres étterem létrehozásánál. Misszióként tekint a Balaton népszerűsítésére és a regionális összefogás megteremtésére.
Ennek alappillérei a helyi termelők felkarolása, termék- és eredetvédelem, közösségi élmény megteremtése. Az éttermek minden esetben, ételeikben, italaikban alapanyag használatukban a helyi termelőket részesíti előnyben. A fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve igyekeznek kialakítani működésüket. Kínálatuk és kulináris kézjegyük egyedi és jól felismerhető.
Dani és csapata immár több lokációban sugározza a Balaton életérzést: Siófokon az Aranypart Camping és a Siófoki Aranyparti szabadstrand metszetében, Bogláron a vitorláskikötőben, illetve Budapesten a Páva és Tompa utcák sarkán.
A Balatoni Tavasz kóstolómenü tartalma:
- Amuse-bouche: Meglepetés
- Előétel: Pulled Ponty Lángos, házilag füstölt boglári ponty hasalja, tejföl, snidling, tökéletes tojás
- Főétel: Fenyvesi Angus pofa, tormás burgonyapüré, póréhagyma
- Desszert: Aranygaluska
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!