Információ
Barilla Spaghetti durum száraztészta, 500 gA Spaghetti Nápolyban született. Antonio Viviani volt az első, aki 1842-ben így nevezte el ezt a tésztafélét, mert azok madzagra, zsinegre emlékeztették (a spago olaszul zsineget, spárgát jelent). A hagyományos átmérőjének köszönhetően, amely átlagosnak számít a hosszú tészták világában, a legsokrétűbben felhasználható formátumok közé tartozik.
Összetevők: durum búzadara, ivóvíz
A termék nyomokban szóját és tojást tartalmazhat!
Főzési útmutató:
Helyezze a tésztát forrásban lévő sós vízbe (1 liter víz/100 g tészta),
és főzés közben alkalmanként kevergesse. A javasolt főzési idő 8 perc, ezután
a tésztát szűrje le és hagyja állni pár percet.
Nettó tömeg: 500 g
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Tápérték 100 g termékben:
Energia: 1521 kJ (359 kcal)
Zsír: 2 g
Ebből telített zsírsavak 0,5 g
Szénhidrát: 70,9 g
Ebből cukor: 3,5 g
Rost: 3 g
Fehérje: 12,8 g
Só: 0,013 g