Szinte halljuk, ahogy Gordon Ramsay az „f betűs szavakat” nem sajnálva üvölti utasításait a konyhai személyzetnek arra nézve, miként készítsék el A Tökéletes Marhaburgert – hogy a végeredmény egy olyan, minden ízében amerikai burger legyen, aminek már a látványától is összefut a nyál az ember szájában.
Nos, legalábbis nekünk valami ilyesmi jut eszünkbe a Filo Bar Beef Burgeréről, mert egyszerűen ordít róla a jenkiség és a kulináris profizmus. Hiszen amellett, hogy mind a marhahúspogácsa, mind pedig a szósz helyben készült, még nagy is, szóval akkorát lehet belőle burkolni, hogy a fal adja a másikat.
Pontosabban a Filo Bar adja, merthogy bónuszunk rögtön két személyre szól: két hamburgert, két coleslaw salátát és két adag sült burgonyát tartalmaz, amit ráadásul nem máshol, mint a belvárosi bulinegyed legzöldebb éttermében fogyaszthattok el.
A Filo Barban ugyanis már a kialakításkor odafigyeltek arra, hogy újrafelhasználható anyagokat, energia- és víztakarékos berendezéseket használjanak, illetve a működésük közben is mindent megtesznek azért, hogy a lehető legkisebb legyen az ökolábnyomuk.
Ami persze mit sem von le az ételek élvezeti értékéből: a minőségi, friss hozzávalókból összeállított burgerek tökéletesen zamatosak, a pizzák vetekszenek az olasz ristoranték remek lepénykenyereivel, és a saláták is mindig ropogósan zsenge összetevőkből készülnek – a vendégek garantáltan nagy megelégedésére.
A bónusz tartalma:
- 2 db marhaburger: hamburger buci, 13 dkg-os helyben készült marhahúspogácsa, cheddar, bacon, paradicsom, saláta, uborka, pirított hagyma, házi szósz,
- 2 adag coleslaw káposztasaláta,
- 2 adag sült hajóburgonya.
Ha tehát legközelebb „rátok férne egy-két marhaburesz”, egy percig se gondolkodjatok, hol költsétek el amerikai menütöket: foglaljatok asztalt a Filo Barba, és élvezzétek a jenki gasztronómia egyik csúcsát, a hamisítatlan Beef Burgert.