A mondás szerint nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk. Szerintünk meg a kettőnek nem kell kizárnia egymást, és ha már mindenképpen kell ebédelni, akkor miért ne kerekíthetnél különleges alkalmat az étkezésből?
A Veritas Winebar-ban tudják, hogyan kell megadni a módját, hogy akár egy hétköznapi ebéd is hedonista élvezetté váljon. A gondosan összeválogatott menü az ételekhez passzoló borokkal igazi gasztronómiai kalandozásra csábít a nagyvilágban, megismertetve a különböző országok és kontinensek kiváló boraival.
Túlélni éppenséggel egy gyors szendviccsel vagy mikrós levessel is lehet, de a nagy betűs élet az ilyen bónuszokkal, az ilyen ebédeknél kezdődik.
Az izgalmas 3 fogásos menü:
Aperitif:
- Bottega prosecco-Olaszország (1 dl)
Előétel:
- Hideg vegyes ízelítő (mangalicasonka, szalámi, körözött, őstermelői sajt)
- Ken Forester Peti Chenin Blanc 2016- Dél-Afrika (1 dl)
Főétel:
- Rozé kacsamell sós meggyes pitével
- Trapiche Malbec 2016-Argentína (1 dl)
Desszert:
- Fnodli vagy Rákóczi túrós
- Borges White Port (portói likőrbor)-Portugália (1 dl)
- Ásványvíz
A menü ára tartalmazza az étel-italsort, és az előadást az italokról. A bónuszt a hét bármely napján felhasználhatod 12:00 és 17:00 óra között.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!