Ritkán van, hogy egy randinak jót tesz egy harmadik fél, most mégis merjük állítani, hogy így lesz. Egy tapasztalt, sokat látott, képzett és lelkes borász ugyanis egy önmagában is élvezetes borkóstolót olyan borkurzusba tud fordítani, amit még mind a ketten sokáig emlegettek majd. Bónuszunkkal egy ilyen találkára csábítunk titeket!
A Clock Pub & Restaurant egy hangulatos, minőségi, mégis barátságos hely, éppen olyan, ahol jól esik kiváló borokat kóstolni, melléjük néhány ízben passzoló falatot csipegetni, és meghallgatni egy valódi szakértőtől, hogy mit is érdemes figyelni a borban, amit éppen kortyoltok.
Kóstolható borok:
- Dubicz Mátrai Irsai Olivér
- Twickel Szekszárdi Sauvignon Blanc
- Várszegi Balatonboglári Chardonnay
- Szentpéteri Kunsági Néró Rosé
- Várszegi Balatonboglári Pinot Noir
- Günzer Villányi Opus Cuvée
Katona Tibor borász tíz éve dolgozik borokkal. A bor világával fiatal korában ismerkedett meg, 14 évesen a Soós István borászati szakközépiskolába jelentkezett. Később már az egyetem alatt folyamatosan besegített a családi borászatba és tanult bele ebbe az izgalmas szakmába. A kóstolón és kurzuson ő lesz az, aki bevezet benneteket a borok élvezetének és ismeretének világába.
A borokat kis falatkák, padlizsánkrém mártogatós és zöldfűszeres sajtkrém, pirítós kíséretében tálalják.