A bor és a sajt régóta jó párosítás, persze nem mindegy milyen borhoz milyen sajtot eszünk. A Vinolia Bistroban viszont szerencsére tudják ezt és ennek megfelelően tálalják is a borvacsorát, ahol sajtokat és étvágygerjesztő tapasokat kínálnak a borok mellé, hogy teljes legyen az ízharmónia.
A Vinolia jól ismert a magyar borkülönlegességeiről, amikből a két fős borvacsorához most a Sárosdi Pincéből kóstolhattok finomabbnál finomabb borokat, úgy mint a Vinolia rozéját vagy kékfrankosát vagy egy félédes Tokaji Furmintot az apró falatok és sajtok mellé.
Az üde, lendületes és kellemes sav-szénsav arányú rosébor a kecskesajtokhoz és a márványsajthoz illik leginkább, míg az elegánsan fűszeres kékfrankos inkább a vöröshúsok mellé passzol jobban mint vörösbor. A harmonikus ízű és világos színű Tokai Furmint a fehér húsok és a halak kísérője lehet.
A Ferenciek teréhez közel, az Erzsébet-híd lábánál található Vinolia Bistro és Kávézó az olasz Piacetto kávét és kávékülönlegességeit, forró csokoládét, teákat és speciális borválogatásokat is kínál. A meleg ételek mellett friss szendvicsek, saláták, sütemények és pékáru is fogyasztható a helyszínen vagy akár elvitelre is.
Kedvezmény kalkuláció
Eredeti ár: 8.480 Ft
Kedvezmény: 53%
Kedvezményes ár: 3.990 Ft
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!