Ízorgia! Szaftos food porn! Gordon Ramsay meg elmehet a skóciába! Van az a street food, amiért meg kell veszni; és van az a hamburger, ami egyszerűen lepipál minden fine dining fogást, mert olyan gasztroélményt nyújt, ami felér vagy tíz Michelin-csillaggal.
És akkor még épphogy csak pedzegetjük, mit is jelent A Burger a W35-ben, Budapest egyik legjobb burger bárjában. Merthogy a hely újraálmodója, Chef Zolee, a televíziós műsorokból is jól ismert sztárséf olyan hamburgert tervezett meg és kísérletezett ki (a szó szoros értelmében!), ami után még a legfinnyásabb amerikai burger maniac is csak elismerően bólinthat.
A W35-ben nincs fagyasztott áru, nem használnak ízfokozókat, konzerveket meg egyéb kétes eredetű hozzávalót, itt kizárólag friss, természetes alapanyagokkal dolgoznak, azoknak is a legjavából: a tökéletes medium rare sütésű húspogácsa, ami vitathatatlanul a hamburger lelke, például 100% prémium black angus marhahúsból készül.
De ne álljunk meg ennyinél, mert a Brigád emeli a tétet, és rögtön egy exkluzív páros W35 menüt ajánl nektek, amiben a non plus ultra baconos sajtburger mellé libazsírban (ismételjük: libazsírban!) sült steakburgonya és 4 deci organikus Viktória gyöngye szőlő mustjából készült alkoholmentes limonádé is jár, Varga Dániel a Ritz Cartoon sommelier-je ajánlásával. És persze nem lakoma a lakoma fenséges desszert nélkül: az tuti, hogy a vaníliamártással nyakon öntött mákosgubarolád után végképp megemelitek majd a kalapotokat.
Persze hiába tépjük a szánkat a tökéletes hamburgermenüről – az valami olyasmi, amit meg kell kóstolni. De komolyan. Muszáj. Mi szóltunk…
Egy hamburger mindenek felett!