A farfalle nem egy hangszer, pedig úgy hangzik – annyi köze azért van a zenéhez, hogy lehet, hogy dalra fakadsz tőle, amikor megkóstolod. Ez ugyanis az olaszok egyik kedvenc tésztafajtája, amit mennyi feltétekkel, krémes szószokkal tálalnak, és szerencsére nem csak a talján csizma területén, hanem a Mester utcán is.
Itt, a Café&Bar-ban készül ugyanis a csirkés farfalle, amit az illatos gorgonzolás mártás tesz krémessé. A helyszín tökéletes ahhoz, hogy bedobj egy gyors ebédet vagy szerezz egy kis energiát két megbeszélés között, de a nap végén is leengedhetsz itt. Minden esetben jól fognak esni az olaszos falatok, és egy pillanatra talán a toszkán olajligetek illatát is megérezheted a Ferencváros közepén.
Egyél egy jót a város egyik legbarátságosabb, legfiatalosabb helyén, és élvezd az olasz életérzést úgy is, hogy a belvárost sem kell elhagynod hozzá!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!