Sokszor úgy tűnhet, a gyereknek mindegy, csak édes legyen, pedig valójában a kicsik a leginkább kritikusak minden étellel kapcsolatban. Az, hogy ebben a zsenge életkorban milyen benyomásokat szereznek, hogy megtanulják-e értékelni a minőséget, vagy tényleg bármit behabzsolnak, csak cukor legyen benne, az később is nagyban meghatározza, hogy milyen ételeket választanak majd.
Az egészséges életmód rendkívül fontos, de persze ez nem jelenti azt, hogy le kell mondani a finomságokról. Ha egy lurkót megkérdezel, hogy mit szeretne enni, szinte biztos, hogy azt fogja válaszolni: csokit! És ha már csoki, miért érnéd be a masszából készített, kimaradt húsvéti nyulakkal vagy rossz minőségű bonbonokkal? Ha a gyerekek kiváló alapanyagból, saját maguk készíthetnek édességet, gyorsan megtanulják azt is, hogy a lényeg ne a cukorbevitel, hanem a minőség élvezete legyen.
A csokikészítésre várják 5-14 éves kor között a leendő kis csokiszakértőket, hogy egy exkluzív, nyugodt, budai környezetben ismerkedhessenek meg a csokikészítés kulisszatitkaival.
A műhelyben játékosan tanítanak és minden lépést együtt tesztek majd meg a gyerekekkel.
A tanfolyam során elkészített csokoládékat mindenki hazaviheti.
A csokikészítés közben segítségetekre lesz Juhász Lilla csokoládéigazgató, a Svájcban található zürichi Csokoládé Akadémia tanítványa, és Benkocs Bella, aki több éves csokoládékészítő múlttal rendelkezik.
A tanfolyam tematikája: Ismerkedés a csokoládé történetével, közös csokoládé készítés, kész csokik kóstolása, játék.
Újdonság: csokivirág, csokicsillag és csokitál készítés!
Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, vagy csak úgy, különösebb indok nélkül is, hiszen mindig jó ötlet a gyerkőcöt megismertetni a minőséggel!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!