Minden, amit a csokoládéról tudni akartál, de sohasem merted megkérdezni – nagyjából így foglalhatnánk össze az Ursa Maior workshopját, ahol nem csak mennyei bonbonokat és csokoládé különlegességeket készíthetsz majd, de a különböző termőterületekről származó csokoládék különböző ízvilágával is megismerkedhetsz, választ kapsz a kérdéseidre, végig járod az utat, amíg a kakaóbabból mennyei krém vagy töltött csoki lesz.
Készítetek kakaóból csokoládét, különleges fűszerekkel és gyümölcsökkel ízesített kis táblácskákat, klasszikus töltött bonbont, vágott bonbont, trüffeleket. Megismerkedtek a csokifajtákkal és a díszítésükkel.
Több különleges csokoládéval dolgoztok, melyek termőterület szerint bontottak, így az ízek és aromák fajtánként változnak majd. Készítetek klasszikus ganache krémet és több különleges tölteléket is: pisztácia, liofilizált gyümölcsök, különleges szirupok, mind a csokoládés finomságokat gazdagítják!
Izgalmas 3 óra vár rád ízek, aromák, illatok ölelésében, és még különleges inka csokoládéitalt is kóstolhatsz. A tanfolyamról nem csak 15-20 bonbont vihet haza mindenki, de a mennyei desszertek elkészítésének képességét is – mi már tudjuk, mit kapnak a barátaid erre a karácsonyra!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!