Bor, mámor, Buda, csokoládé: kell még ennél több? Talán csak annyi, hogy te magad is ott legyél, de bónuszunkkal gondoskodunk róla, hogy ne maradj le életed legédesebb képzeletbeli utazásáról!
A Süss Édes Élet műhelyében egy tokaji borral a kezedben, a naplementét csodálva kapod meg a tudást, amivel még gazdagabban térhetsz vissza otthonodba!
Kerekedj fel egy ízutazásra, ahol a finomabbnál-finomabb borokat és kézműves csokoládéikat összekóstolva találhatsz új ízélményekre! Vidd haza Magyarországot egy csokis kincsesládában!
Csak a vörösborok mellé való a csokoládé? Dehogy!
Mesés ízkavalkád vár rád ezen a gasztronómiai kiruccanáson: pálinkás, passiókaramellás, sós mogyorós, málnás, sült meggyes, virágos bonbonok, de a sor itt még nem ér véget!
Időpontok:
- 2018.03.24. (szombat) 16:00 óra
- 2018.04.07. (szombat) 16:00 óra
- 2018.04.21. (szombat) 16:00 óra
- 2018.05.05. (szombat) 16:00 óra
- 2018.05.19. (szombat) 16:00 óra
- 2018.06.02. (szombat) 16:00 óra
A tanfolyamot vezeti:
- Juhász Lilla csokoládéigazgató (A zürichi-i Csokoládé Akadémia tanítványa)
- Benkocs Bella csokoládékészítő
A tanfolyamon kiderül, hogy vajon tényleg a csokoládé, avagy a legjobb afrodiziákum? Milyen borokkal, pálinkákkal házasítható a csokoládé? Képzeletben bejárjátok a magyar borvidékeket és megismeritek a csokoládékészítés fortélyait.
Tematika:
- Ismerkedés a magyar borvidékekkel, kóstolóval egybekötve
- Közös bornyitás és ismerkedés a borokkal.
- Csokoládékrém főzés, csokoládé temperálás.
- Bonbon hüvelyek megtöltése a főzött krémmel, majd talpazásuk.
- A kész bonbonok összekóstolása a borokkal, pálinkával
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!