Sertés oldalas extra light, zsírszegény disznósajt, konfitált pecsenye à la Update kettő… Na jó, csak viccelünk, nyilván nem ilyesmiért megy az ember disznótorba. Hanem miért? Hát nyilván a kajáért meg a hangulatért, esetleg ha van pálinka, akkor a maradás is egyszerűbb. Ezzel a bónusszal pontosan ez vár rád, nem több és nem kevesebb: egy hamisítatlan disznótor, minden zsírjában sült finomságával együtt.
A majorban a disznóvágások hagyományos menüsorát készítik el nektek, miközben végig követhetitek a disznóvágás folyamatát, sőt ha van kedvetek, részt is vehettek a különböző munkafolyamatokban.
De hogy ne csak az ételek igazodjanak a hagyományokhoz, a reggeli mellé jár a fogó pálinka és egész nap biztosított a korlátlan forralt bor és forró tea fogyasztás is.
A fedett hely biztosított, így az időjárás olyan nagyon nem szólhat bele a dolgokba, azt pedig, hogy egész napra érkeztek, vagy csak a reggelire, ebédre, vacsorára ugrotok be, rajtatok múlik, a piknik egész nap vár benneteket. Na de nézzük a lényeget, hogy mit is lehet itt enni?
Reggeli (kb. 9:00 – 11:00 óra között):
- hagymás vér
- disznósajt
- májkrém
- abált szalonna
- ízelítő füstölt termékeikből: kolbász, sonka, szalonna
- friss kenyér
- savanyúság
Ebéd (kb. 13:00 – 15:00 óra között):
- pecsenye kolbász leves reszelt tésztával
- pecsenyehús szaftjával és hagymás krumplival
- savanyúság
- friss kenyér
Vacsora (kb. 16:00 – 18:00 óra között):
- sült kolbász savanyú káposzta ágyon sütve
- májas és véres hurka sütve ízlés szerint mustárral
- hagymás krumpli
- friss kenyér
- savanyúság
Neked is összefutott a nyál a szádban? Akkor kattints gyorsan a bónuszért, hogy jövőre már biztosan malacod legyen – frissen sütve, zsírjában, hagymásan, véresen, vagy ahogyan csak szereted!