Malacod van! Vagyis lesz. Jó, nyugi, nem kell összeveszni Marcsi nénivel a harmadikról, mert a gangon tartod, ez a sertés már nem fogja fellármázni a házat a hajnali röfögésével, te viszont elégedetten töföghetsz, amikor földi maradványait megpillantod a hűtőszekrényedben.
Bónuszunkért cserébe egy hamisítatlan, valódi vidéki disznótorra várnak, ami természetesen egész napos programot jelent. A malac jobb létre szenderítésétől kezdve a hús feldolgozásáig mindenből kiveheted a részedet, és ahogyan az a disznótorban lenni szokott, a házigazdák egész nap gondoskodnak róla, hogy semmiben ne szenvedj hiányt.
A nap végén a feldolgozott húsárut haza is viheted, ha pedig a szeletelés, töltés, csontozás között akad egy kis időd, a struccfarm többi állatát is megnézheted. Estére friss, minőségi hússal megpakolva térhetsz haza, amivel telepakolhatod a hűtőt.
Figyelem! Ez nem olyan, mint amikor a közértbe mész! A saját magad által feldolgozott hús nem csak finomabb, ennek az ételnek története is van!