Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2017. július 12-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

Ragyogó dekoltázs májfoltok nélkül- 3 alkalmas E-Light kezelés

1 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

Az ősz a tökéletes időpont arra, hogy elkezdje az E-Light kezeléseket, hogy nyáron már bátran megmutathassa magát

Fokozatos, több lépésből álló, építő jellegű folyamat, mely szó szerint fénybesugárzással történő komplex bőrfiatalítást jelent a bőrfelület több rétegében egyszerre

A Bónuszos vásárlók a további kezeléseket is kedvezményesen vásárolhatják meg

A Bónusz beváltható:
2017. december 9. - 2018. január 14.
FONTOS: Bejelentkezés: +3620/227-7153-as telefonszámon.
Cím: 1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7. ( ON/OFF Bár felett), az Allee-tól két percre a Móriczon.
Az esetleges lemondást csak 24 órával korábban van módunk elfogadni!
A kezelést Hölgyek és Urak egyaránt igénybe vehetik!
Brigád ár

12.990 Ft

30.000 Ft
KOSÁRBA
1 vásárló
Szépségmegálló Szalon
4.7 kiváló
11 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.
Az E-Light fotorejuvenációs kezelés:

Fokozatos, több lépésből álló, építő jellegű folyamat, mely szó szerint fénybesugárzással történő komplex bőrfiatalítást jelent a bőrfelület több rétegében egyszerre.

A módszer a bőrfiatalítás kíméletes módja, amely minden kockázat nélkül elvégezhető. A kezelés során kibocsátott fény a bőr irharétegének mély rétegeibe is képes behatolni, ahol a kollagén rostok találhatóak. A kezelés egyrészt megújítja a merevvé és rugalmatlanná vált meglévő kollagén rostokat, másrészt a fibroblaszt sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti, így gondoskodik az életkor előrehaladtával csökkenő mennyiségben termelődő kollagén pótlásáról. A fotorejuvenáció hatására a bőr rugalmassága visszatér, a ráncok száma és mélysége csökken, az arc feszesebbé válik, tónusa visszatér.

A hagyományos lézer állandó fényénél csak a fény elnyelődésére fogékony (melanin tartalmú) szövetben történik változás: a pontosan kijelölt biológiai célpont termikusan tönkretehető. Külön lézer fényt kell használni a szőrtelenítéshez, a ránctalanításhoz, és külön fényt a kis erek, pigmentfoltok stb. eltávolításához.
A kezelésből 6-8, esetenként 12 alkalmas kúra javasolt! A változás fokozatosan következik be, 3-4 hónap elteltéve

A pigmentfolt:

Tulajdonképpen a bőr pigment anyaga a melanin egy helyen nagyobb koncentrációban halmozódik fel ez barna folt (májfolt) formájában jelentkezik. Kialakulásukban szerepet játszhatnak helytelen bőrápolási szokásuk, de nagy részben mégis a napsugárzás UV tartománya felelős kialakulásukért. A jóindulatú májfoltok, pigmentfoltok kialakulhatnak a bőr különböző gyulladásos betegségei után, az életkor előrehaladtával, hormonális vagy egyéb genetikai okból.

Hogyan hat az E-light kezelés:

A kezelés alapja, hogy a fény a melaninban szelektíven elnyelődik, annak szerkezetét megbontja, a szétesett anyagrészecskéket a fehérvérsejtek eltakarítják. Jóindulatú pigmentfoltok kezeléséhez, a kezelés alatt esetlegesen bekövetkező bármilyen kényelmetlenség csökkentésének érdekében, lehűtött, átlátszó gélt (pl. ultrahang zselét) viszünk fel a kezelendő felületre.
A gél, még jobban csökkenti a fájdalom lehetőségét a kezelés alatt, valamint biztosítja a kezelőszerv, így a fény és a bőr ideális és optimális kapcsolatát.
A pigmentfoltkezelés megkezdése előtt, úgynevezett alacsony energiaszintű tesztlövést alkalmazunk a kezelendő felület közelében, a maximális hatékonyság és a minimális irritáció érdekében. A zselézett felületen a lámpatesttel, egymás melletti fényimpulzusokkal lefedjük a bőrt, minimális átfedéssel.
A májfolt kezelést követően jellemzően bőrvörösödés következik be a pigmentált foltok mellett.
Megjelenésük 2-3 percig tarthat és jellemzően a kiválasztott célterület helyi felmelegedését jelzi. A kezelt pigmentfoltok esetén általános, hogy 2-3 napig sötétednek a kezelést követően enyhe hámlást eredményezve. A hámlást követően a bőr vörös lesz és 10 - 14 nap alatt változik vissza normál állapotra.

További kezelésre lehet szükség a májfolt teljes eltüntetéséhez. Az ismételt kezelést csak ugyanazon a kezelési területen 6-8 hetes időközönként szabad végrehajtani.


A kezelés alkalmazható:

teljes arcon
dekoltázson és nyakon
kézfejen
teljes háton

A kezelés előtt:

Ne használjunk barnító krémet, kerüljük a szolárium használatát és a napozást minimum 2 hétig,
A kezelendő területen ne történjen mélyhámlasztás és szőkítés,
A kezelés napján ne vigyen bőrére fényvédő krémet, sminket,
A kezelésekre mindig előző nap borotválja le a kívánt testtájékot.

A kezelés menete:

A Szépségmegállóban minden kezelést egy személyes konzultáció előz meg, ahol megbeszéljük vendégünkkel, hogy hogyan zajlik a kezelés, és hogy hogyan óvhatja a bőrét a kezelést követően.
Ezután megtisztítjuk és fertőtlenítjük a kezelendő területet, az esetleges szemölcsöket, anyajegyeket, tetoválásokat eltakarjuk.
A kezelő és a vendég is felhelyezi a védőszemüveget, majd a komfortérzet érdekében bekenjük a területet ultrahang zselével, és megkezdjük a k a kezelést. A kezelés során a vendég érezhet enyhe csípő érzést, netán pontokban meleget.
Amennyiben az időjárás megköveöveteli mi is ellátjuk 50 faktoros fényvédővel a kezelt felületet, de az a célszerű ha a vendég is előre beszerzia készítményt, hogy 4 óránként bekenhesse.
( Májustól szeptember végéig 50 faktoros fényvédő a kezelés után másfél hétig. Októbertől áprilisig napfény esetén 30 faktoros fényvédő krém használata javallott!)

Időtartam: kezelt területtől függően 10 - 20 perc.

Jóindulatú pigmentfoltok kezeléséhez, a kezelés alatt esetlegesen bekövetkező bármilyen kényelmetlenség csökkentésének érdekében, lehűtött, átlátszó gélt (pl. ultrahang zselét) viszünk fel a kezelendő felületre.
A gél, még jobban csökkenti a fájdalom lehetőségét a kezelés alatt, valamint biztosítja a kezelőszerv, így a fény és a bőr ideális és optimális kapcsolatát.
A kezelés megkezdése előtt, úgynevezett alacsony energiaszintű tesztlövést alkalmazunk a kezelendő felület közelében, a maximális hatékonyság és a minimális irritáció érdekében. A zselézett felületen a lámpatesttel, egymás melletti fényimpulzusokkal lefedjük a bőrt, minimális átfedéssel.
A kezelést követően jellemzően bőrvörösödés következik be a pigmentfoltok mellett.
Megjelenésük 2-3 percig tarthat és jellemzően a kiválasztott célterület helyi felmelegedését jelzi. A kezelt pigmentfoltok esetén általános, hogy 2-3 napig sötétednek a kezelést követően enyhe hámlást eredményezve. A hámlást követően a bőr vörös lesz és 10-14 nap alatt változik vissza normál állapotra.
További kezelésre lehet szükség a folt teljes eltüntetéséhez. Az ismételt kezelést csak ugyanazon a kezelési területen 6-8 hetes időközönként szabad végrehajtani.
A kezelés befejeztével a kezelt területet - ha szükséges, jégzselével pár másodpercig hűtjük - majd aloe vera tartalmú spray-vel fújjuk be.


A kezelést követően:

24 óráig óvja a kezelt területet a hőhatásoktól! Ne menjen szaunába, infraszaunába, gőzkabinba, ne vegyen forró fürdőt és ne szárítsuk a hajunkat! Ne sportoljon intenzíven!
14 napig ne szoláriumozzon, ne napozzon! Ha mégis napon kell tartózkodnia, a napsütésben 30- 50 faktoros napvédőt használjon a kezelt területre!
Ne dörzsölje, ne vakargassa, és ne csipeszelje a kezelt területet, csak gyengéden ápolja! Fürdés vagy zuhanyozás után a nedvességet a törölközővel finoman itassa fel a bőrfelszínről.


A kezelés után előfordul enyhe bőrvörösség (kipirosodás), mely eltarthat néhány órától néhány napig. Egyes területek, mint például az arc, hónaljak, bikini vonal, hát és nyak csaknem mindig kipirosodnak. Kezelés után enyhe napozáshoz hasonló leégés érzet előfordulhat. A legtöbb páciens nem érez jelentős kellemetlenséget, de a terület hűtése (hideg borogatás) javasolt a kezelés után a bőr megnyugtatására.
A páciensek kis százalékánál hámlás tapasztalható. A hámlás hasonló a naptól történő leégés hatásaihoz. Nem ajánlatos a hámló bőrt eltávolítani, mivel foltosodáshoz vezethet.
Ne alkalmazzon sminket a kezelt területen a pirosság elmúlásáig. Borotválást ne végezzen, amíg a teljes pirosság el nem tűnik.

Kizáró okok:

aktív, gyulladt aknés bőr, helyi fertőzés
nagyon vékony, porcelán-szerű bőr
terhesség, szoptatás
erős migrén
autoimmun betegségek
epilepszia, 1 éven belüli epilepsziás roham esetén
herpesz , vagy seb a kezelendő területen
kezeletlen diabétesz, súlyos cukorbetegség
keloid sebhely,hiperplázia
érzékelési rendellenesség
dermatitisz, bőrgyulladás, duzzanat a kezelendő területen
lázas állapot, vagy fertőző betegség
biológiailag fel nem szívódó implantátum
botox kezelés, hialuronsavas feltöltés, drakula terápia, orvosi szál behúzása után min. 3 hónapig
illetve a fényérzékenyítő gyógyszerek szedése

Fényérzékenyítő gyógyszerek:


Amilorid, Almagel, Antagel, Apranax, Adalat, A-vitamin
Blocalcin
Cordarone, Ciprobay, Cordaflex, Corinfar, Chlorognin
Doxycyclin, Doxyhexal, Dilzem, Dilzem Retard, Diphedan, Delogil, Dacarbasin, Dalacin-C,-T
Erpozid, Erpozid Forte, Estraderm, Estrofem, Erazon krém, Efudix kenőcs
Furosemid, Fluoro-Uracil inj., Feldene
Gricin, Griseofulvine, Geroxalin
Hypothiazid, Hibernal, Haloperidol, Huma-Profene
Isonicid, Ibuprofen
Kliogest
Librium
Methotrexat, Melleril, Malugel, Microdox
Nalidixinsav, Nifedipine, Nifedipin
Ovestin, Oxycort spray
Paranteral, Phenylbuthazon kenőcs, Pipolphen, Potesept, Phenotiazin
Retin-A krém, Rheosolon, Regaine, Roaccutane
Sulfogvanidin, Streptomicin, Syntestrin,
Tetran, Tarivid, Teperin, Tensiomin
Vybramicin
Xanax

Amennyiben gyógyszert szed, gondosan olvassa el a betegtájékoztatót, hogy a gyógyszere nem fényérzékenyít-e!


További kezeléseinkről bővebben itt olvashat:
www.szepsegmegallo.com
MOST A LEGNÉPSZERŰBB Frozen yogurt bár
100 Ft 1470 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Bolt
Címünk:
Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek:
10:00-20:00
Szombat-Vasárnap:
10:00-16:00

Kikapcsolódás Egerszalókon
19.990 Ft
Miskolctapolcai wellness
24.900 Ft
Miskolctapolcai wellness
32.990 Ft
Piactéri ajánlatok
Wellness az agynak, két napos rajztanfolyam
Gyógymasszázs egyénre szabottan
60 perces gyógymasszázs
1+1-es zsírfagyasztás
Manikűr egyszínű gèllakkozással
Segít a brigád Támogasd a Fehér Gyűrűt!
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM

OLDAL TETEJÉRE
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
28.066.238.050 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Mobil verzió