Dreher Sörvacsora? Jóval több mint sör és vacsora!
Bónuszunkkal most a kulináris élményekre vágyó sörkedvelők, egyedi fogásokkal párosítva ízlelhetik meg a Dreher kedvenc söreit. Miközben élvezitek az ízek harmóniáját, a sörfőzés izgalmas történetébe és a sörcsapolás rejtelmeibe is bepillanthattok. Sőt, a Dreher csapolómesterei egy igazi különlegességgel is készülnek!
A Dreher Sörvacsorája nem csupán gasztronómiai élményeket ígér: a program ugyanis egy rövid gyárlátogatással kezdődik, ahol a résztvevők bepillanthatnak a sörgyártás folyamataiba, megnézhetik a Zsolnay csempékkel díszített főzőházat is.
A felújítás után frissen, ismét megnyitott Sörmúzeum is látogatható lesz, ahol megtalálható minden, amit a sörről és a Dreher Sörgyárakról feltétlenül tudni kell. Az országban egyedülálló tárlat 1979 óta a gyár és a söripar történetének, eszközeinek állandó kiállítása.
Ha pedig az információkkal már jól laktatok, jöhet a vacsora!
A négyfogásos menüsort Lenk Zsolt séf és Vásárhelyi István sörgasztronómus közösen állították össze.
A különleges menü tartalma:
Vitello makréla (posírozott makréla, szárított borjú jerky por, kapri, kókusz dresszing, maracuja) - kíséri: ANTL New England IPA
- Kevert saláta unami (inaktív karamellizált élesztő, mézes mustár öntet, marinált zöldség, cékla, kéksajt, kesudió, mandarin) - kíséri: Dreher IPA
- Lassan sült omaha marhaszegy füstölve (Chimichurri medvehagymával, whiskey BBQ dip, rakott burgonya, pak choi) - kíséri: Dreher Bitter Lager
- Tejbegríz meggyes mousse (chilis meggy, csokoládé ganache, piskóta) - kíséri: Floris Kriek
Kulináris kalandok, különleges anekdoták és izgalmas sör-ételpárosítások egymásra találása.
Kulináris kalandok, különleges anekdoták és izgalmas sör-ételpárosítások egymásra találása. Május 26-án Te is részese lehetsz!