Adj egy fakanalat egy olasz kezébe, engedd be a konyhába, és percek múlva három fogásos, mennyei lakomával tér vissza, bármit talált is ott. Az olasz konyha szépsége éppen az egyszerűségében rejlik, de azért, ha hagyják kibontakozni, és valóban különleges, minőségi alapanyagokat tesznek elé, egy olasz szakács olyan ételt tud alkotni, ami már tényleg a művészet határát súrolja.
Ebben az exkluzív menüben az olasz hagyományok és minőség mellett a kiváló alapanyagok, a napérlelte zöldségek és gyümölcsök, a lágy tejszín és a friss tészta kaptak főszerepet, hogy Budapesten is élvezhess néhány falatnyi Itáliát.
A Ciao Maria nem csak autentikus olasz ételkülönlegességekkel várja vendégeit, hanem családias légkörrel, mosolygós és segítőkész személyzettel és impozáns helyszínnel is.
Titkos családi receptekből és az olasz ’mamma’ és ’nonna’ fortélyait ellesve, az Olaszországból – Róma mellől – származó étteremvezető maga álmodta meg az ételkreációkat. Ő szerzi be egytől-egyig az alapanyagokat, és a konyhán is sűrűn tevékenykedik. Az étteremvezető állandó jelenlétének köszönhetően minden apró részlet a helyén van.
A házi készítésű és tradicionális olasz ételeik ízvilága egy kulináris kalandra hívja a az étterembe látogatókat, bónuszunkkal most az olasz ízek legjavát kóstolhatjátok végig.
A menü tartalma:
- Olaszország különlegességei tál
- Pancettába göngyölt szűzérme steak burgonyával, szezonális szósszal
- Panna cotta erdei gyümölcs szósszal
- 1 pohár olasz bor személyenként