Dreher Sörvacsora? Jóval több mint sör és vacsora.
Bónuszunkkal a Dreher Sörgyárak által 2017 őszén indított programsorozat keretében egy különleges sörvacsorán vehetsz részt, ahol ezúttal téliesre hangolt sör-étel párosításokat kínálnak a vendégeknek. A négyfogásos menüsort Lenk Zsolt séf és Vásárhelyi István sörgasztronómus állítják össze közösen, és ezúttal úgy döntöttek, igazán bevadulnak!
A kulináris élményekre vágyó sörkedvelők itt egyedi fogásokkal párosítva ízlelhetik meg kedvenc söreinket. És miközben élvezzük az ízek harmóniáját, a sörfőzés izgalmas történetébe és a sörcsapolás rejtelmeibe is bepillanthatunk. Sőt, a Dreher csapolómesterei egy igazi különlegességgel is készülnek!
A testes, meleg fogások és a télies klasszikusok, például a dió, a hal vagy a sütőtök mellett és a Dreher újdonságai uralják majd az estét. És miközben élvezitek az ízek harmóniáját, a sörfőzés izgalmas történetébe és a sörcsapolás rejtelmeibe is bepillanthattok. Sőt, a Dreher csapolómesterei egy igazi különlegességgel is készülnek!
A 2020. január 16-ai sörvacsorán a Dreher Sörgyárak legújabb termékei kerülnek a középpontba, az alábbi sör-étel párosítások mentén:
- Szarvas tatár (tárkony, újhagyma, Dreher Red Ale cumberland mártás, áfonya), kíséri: Dreher Red Ale
- Halászlé nyurga pontyból (vadlazaccal, haltejjel), kíséri: Dreher Kalandor IPA - a Dreher165 Napokra készült sörkülönlegesség
- Muflon gerinc (sáfrányos sütőtökpüré, pácolt szilvás édesburgonya gombóc, kávé jus), kíséri: Dreher Bak
- Zserbó (sárgabarack zselé, currys mangó, dió fagylalt), kíséri: Dreher Félbarna Hidegkomlós
A Dreher Sörvacsorája azonban nem csupán gasztronómiai élményeket ígér: a program ugyanis egy rövid gyárlátogatással kezdődik, ahol bepillanthatsz a sörgyártás folyamataiba, és megtekintheted az Európában is páratlan szépségű, Zsolnay csempékkel díszített, ipari műemlék jellegű főzőházat.