Hogyan készülnek a legfinomabb fogások? Milyen különleges eszközöket használnak a konyhában az igazi profik? Honnan jönnek az alapanyagok? Azt hiszed, hogy ezek a kérdések csak téged érdekelnek? Engedjétek a konyhába a legkisebbeket is!
A Bourbon konyha nyári főzőtáboraiba évek óta szívesen jönnek azok a gyerekek, akik szeretnek alkotni, szeretnek finomakat enni, inni és szeretik az gasztronómiával kapcsolatos helyeket és élményeket. Ezen a héten 3 érdekes gasztronómiai helyre látogatnak majd el a gyerekekkel, ahol rengeteg érdekességet és finomságot fedezhetnek fel a lurkók!
A tábor díja tartalmazza a tízórai, az ebéd, az uzsonna, a belépők és a foglalkozások árát. A 10-12 fős csoportokba 7-12 éves gyerekeket várnak, akikből aztán a jövő Michelin-csillagos szakácsai válhatnak – vagy egyszerűen csak megtanulják értékelni a jó ételeket, és az ételkészítéssel járó munkát.
Időpontok:
- 2017. június 19-23-ig
- 2017. július 10-14-ig
Mindennap reggel 8-tól 17 óráig
Korosztály: 7-12 éves korig
Kedvezmény kalkuláció
Eredeti ár: 29.990 Ft
Kedvezmény: 17%
Kedvezményes ár: 24.990 Ft
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!