Amikor Árpád vezér hófehér lováról lepillantott a Kárpát-medence zöld legelőire, tiszta forrásaira és védelmet nyújtó hegyvonalaira, azt kérdezte: na de hol fogunk itt enni?
Rendben, talán ez nem egészen így történt, de az biztos, hogy miközben a városban sorra bukkantak fel a kebabozók, hamburgerezők, gyroszosok és más, jobbnál jobb street foodok, azért éreztük, hogy hiányzik már valami, ami csakis a miénk.
A Gulyásbomba megálmodói úgy gondolták, hogy ha ment nekünk a golyóstoll, a Rubik-kocka meg a robbanómotor, akkor csak el tudunk találni egy tisztességes street foodot is, és nekiálltak a kísérletezésnek. Az eredmény pedig magáért beszél: tartósítószermentes, organikus, és olyan, mintha a nagymamád meg a start upban gondolkodó unokaöcséd együtt csomagoltak volna neked útravalót: klasszikus, ismerős ízek, kielégítve a modern étkezési igényeket is, vagányul, mutatósan, és ami talán a legfontosabb, finoman.
Szóval legközelebb ha jártadban-keltedben megéhezel, nézz be a Szent István körúton a Gulyásbombába, és tolj be egy kiflibe töltött pörköltöt csalamádéval, utána meg kísérd az egészet egy jóféle buktával és üdítővel.
A hét vezérre mondjuk – ide vissza térsz még portyázni!