A hal finom, egészséges és tápláló, de hogyan kerül halvacsora az asztalra? Először is kell hozzá egy csali, egy damil… Na jó, csak viccelünk, a halat szerencsére ma már szinte bármelyik áruházban is megveheted, de ha azt továbbra sem tudod, hogy otthon mit csinálj vele, akkor figyelj, mert ez a bónusz neked szól!
Bónuszunkkal már nem csak a hal jön hozzád a folyóból a városba, de egy profi szakács is vár Székesfehérváron, hogy megmutassa, mit kezdj a hallal, hogy utána szinte evickélj az ízek élvezetében.
A kurzuson szó lesz róla, hogyan is lehet változatos módon elkészíteni a halhúst, illetve egy-két különlegesebb halfajtával is találkozhatsz, hiszen kétféle tengeri hal vagy tengeri herkentyű kerül górcső alá.
Akaszd horogra ezt a bónuszt, és kerüljön gyakrabban finom, friss hal az asztalotokra!