Budapest a város, ahol elég egy saroknyit sétálnod, és Európa összes konyháját kipróbálhatod. Sőt, néhány másik kontinens is alásercentett itt a serpenyőjének, és rotyognak az egzotikus szószok, sülnek a szaftos hamburgerpogácsák, főnek a tésztakülönlegességek.
De ahogy egy kiadós úrimuri után is jól esik hazatérni a saját, megszokott hajlékodba, éppen olyan jó érzés a gasztronómiai kalandozások közepette időről időre visszatérni a mama főztjéhez, a gyerekkorod ízeihez, és lelkendezve fedezni fel minden egyes kanálban az ismerős fűszereket.
A Yiddishe Mamma Mia Étteremben a zsidó konyha avatott ismerője, Salai Ferenc mesterszakács tulajdonos felügyeli, hogy csakis tradicionális, tökéletes tálak kerüljenek az asztalodra, és ezekből nem is lesz hiány!
A bónuszért cserébe mamma prosecco koktélja fogad, majd pedig igazi zsidó menü következik, a konyha legkiválóbb fogásainak díszmenete: zsidótojás, sólet libacombbal, tojással, végül pedig az elmaradhatatlan flódni, erdei gyümölcs öntettel.
Ha hiányoznak az otthoni ízek, a mama főztje, vagy ha még nem próbáltad a zsidó konyha remekeit, akkor itt jársz a legjobb helyen: éppen olyan ételek kerülnek a tányérodra, mintha egy nagy, családi vacsora vendége lennél.