A Tabán és a Naphegy kétségtelenül a város egyik legszebb része, de nem csak a szemnek akad itt kényeztetés. Bónuszunkkal a gasztronómiai érzékedet is simogathatod, hiszen a Naphegy Étteremben minden ízében végiggondolt, tökéletesre alkotott fogások várnak, akár az énidő jegyében, egymagad ünnepelnél valamit egy fejedelmi vacsorával, akár másodmagaddal érkeznél a randi estén.
Az előételek között olyan, már kiolvasva is gusztusos fogások kelletik magukat, mint az avokádó saláta chilis-mézes ananásszal és grillezett rákkal, a céklás-kecskesajtos quinoa saláta céklalevéllel vagy hideg kacsamell tepertővel, füstölt fürj tojással. Valószínűleg már itt bepárásodik a tekinteted a gyönyörűségtől, de még csak ez után jön a főfogás!
Supreme csirke karfiolpürével, színes karfiolokkal, rukkola hab? Konfitált báránycsülök juhtúrós polentakrémmel? Báránygerinc csicsókapürével, szalonnás kelbimbó? Nem lesz könnyű egyet választani, de próbáld visszafogni magadat, hiszen a desszertnek is helyet kell hagyni!
A Naphegy Étteremben a fantázia ezen a téren sem állt meg a lekváros palacsintánál meg a gesztenyepürénél, mint sok más étteremben, az édességek között is igazi ínyencségek kelletik magukat, például tonkababos csokoládé torta narancsos sütőtök sorbettel, paleo banános brownie passiókrémmel és mandulával, vagy katalánkrém friss bogyós gyümölcsökkel.
A bónuszért cserébe fejenként egy előétel, egy főétel és egy desszert választható, ha két főre veszed a bónuszt, akkor pedig egy üveg bor (fehér, vörös vagy rosé) is jár a vacsora mellé.