Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2017. július 12-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár
Családi ajánlatok

Választható húsvéti buszos kirándulás Bécsbe! Hagyományörző húsvéti vásárok vagy a Schönbrunni kastélynál állatkert látogatás, 1 főnek

3 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd KIVÁLÓ PARTNER

Húsvéti programok autóbusszal, 1 fő részére. Indulás reggel 7 órakor Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból. Részleteket a leírásban találsz

1. Program: 2018.03.31. Húsvét Schönbrunnban: A Schönbrunn-i kastély megtekintése, barangolás a húsvéti kirakodóvásárban. Ezt követően látogatás a Schönbrunn-i Állatkertbe, ahol 17 hektár területen valamennyi földrész állatai megtalálhatóak

2. Program: 2018.04.01. Hagyományörző húsvéti vásárok Bécsben: Vásár a Shönbrunni Kastélynál, majd Bécs óvárosában Freyungon, Európa legnagyobb tojáshegyénél, végül kézműipari vásár az Am Hof téren

A bónuszt a Brigád Boltban készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

A Bónusz beváltható:
2018. január 17. - március 29.

FONTOS:  A bónusz megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Foglalás e-mailen a bonusz@adutours.hu címen, a vásárlást követő 48 órán belül bónuszoddal, neveddel elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Amennyiben többen utaztok, meg kell adnod az összes bónuszkódot és minden utas nevét. Buszon fizetendő kötelező adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő. A helyszínen fizetendő belépődíjakról a leírásban találsz információt. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Brigád ár

6.990 Ft

13.990 Ft
Válassz csomagot!
KOSÁRBA
5 vásárló
4.3 megbízható
21 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.
Az irodában kedvesek, udvariasak voltak, gyorsan intézték a szükségeseket.
2016. augusztus 29.
Köszönjük! Nagyon kellemes volt az utazás, az idegenvezető nagyon szimpatikus, segítőkész.
2016. Április 16.

Olcsó parfümök bódító illata, rövidke locsolóversek, sonka, zserbó és kókuszkocka - az idén ennél izgalmasabb húsvéti programot kínálunk, ha velünk tartasz. Egynapos kirándulásra csábít a Brigád Ausztriába, és te választhatsz, melyik programra nevezel be.

 

A Schönbrunni kastély és a húsvéti kirakodóvásár, valamint a Schönbrunni Állatkert is vonzó húsvéti időtöltést kínál kicsiknek és nagyoknak.

 

 

1. programlehetőség: Húsvét Schönbrunnban 

 

Időpont: 2018. március 31. (szombat)

 

Indulás reggel 7 órakor Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból (vidéki felszállást foglaláskor jelezzétek). Utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a délelőtti órákban Bécsbe. Először a Schönbrunni Kastélyt tekintjük meg, mely egykor a Habsburg császárok nyári rezidenciája volt. A 22 teremből álló „Imperial Tour”-on megismerkedhettek I. Ferenc József és Sissi életének mindennapjaival: Ferenc József lakó- és dolgozószobájával, a reprezentációs termekkel és a vendégszobákkal. A Tükörteremben valaha Mozart zenélt, mint hatéves csodagyerek.

 

 

 

Elvegyülhetsz a kastély előtti húsvéti kirakodóvásárban, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ajándékokat, finomabbnál-finomabb falatokat. Majd ellátogattok a világhírű Schönbrunni Állatkertbe, mely Ausztria leglátogatottabb kulturális és szabadidős nevezetességei közé tartozik.  Az állatkertet 1752-ben alapították (Tervezője Mária Terézia férje, Lotaringiai Ferenc volt) és így a világ legrégibb, még működő állatkertjének számít. 17 hektár területen valamennyi földrész állatai megtalálhatók: nagy pandák, koalamedvék, esőerdő-ház, afrikai elefántok, majomsziget, pelikánkolónia, összesen több mint 500 állatfaj. amelyek közül számosat csak ritkán láthatunk állatkertben. Az állatkert központjában a 18. századi barokk ékszer, a császár pavilon ma kávézóként és étteremként működik. Teraszáról meg lehet figyelni a nagy pandákat és az Afrika-létesítmény állatait.

 

Érdemes megnézni a Pálmaházat, mely az esőerdők növényvilágát mutatja be, a Sivatagi házat, ahol Afrika, Ausztrália, Ázsia és Amerika sivatagos vidékeinek élővilágával ismerkedhettek meg, a Sövénylabirintust, ahol felfedezhetitek a tizenkét csillagjegy szimbólumát is.

 

Érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

 

 

Belépők:

 • Schönbrunni kastély/Imperial tour:
  • Felnőtt: 14,20 EUR/fő,
  • Gyerek (6-18 év) 10,50 EUR/fő,
  • Diák (19-25 év) 13,20 EUR/fő
 • Schönbrunni Állatkert:
  • Felnőtt: 18,5 EUR/fő,
  • Gyerek, Diák (19 éves korig) 9 EUR/fő
 • Állatkert + Pálmaház + Sivatagi Ház - Kombinált jegy:
  • Felnőtt: 24,50 EUR/fő,
  • Gyerek, Diák (19 éves korig) 13,50 EUR/fő

 

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány)!

 

Az árak tájékoztató jellegűek!

 

 

2. programlehetőség: Hagyományőrző húsvéti vásárok Bécsben 

 

Időpont: 2018. április 1. (húsvét vasárnap)

 

Indulás reggel 7 órakor Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból (vidéki felszállást foglaláskor jelezzétek). Utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a délelőtti órákban Bécsbe. Először a Schönbrunni Kastélyt nézitek meg, mely egykor a Habsburg császárok nyári rezidenciája volt. A 22 teremből álló „Imperial Tour”-on megismerkedhet a látogató I. Ferenc József, és Sissi életének mindennapjaival: Ferenc József lakó- és dolgozószobájával, a fényűző reprezentációs termekkel és a vendégszobákkal. A Tükörteremben valaha Mozart zenélt, mint hatéves csodagyerek. (A kastély belső megtekintése nem kötelező!)

 

A Schönbrunni kastély előtti húsvéti vásárt az egyik legromantikusabb húsvéti vásárként tartják számon. A kastélykertben 60 kiállító kínál gasztronómiai különlegességeket, dekoratív húsvéti díszeket és osztrák kézműves munkákat. Miközben a felnőttek a húsvéti vásár dzsesszzene kínálatát élvezik, a gyermekek kiválóan szórakozhatnak a húsvéti marcipánnyúl készítő műhelyben, a húsvéti csokorkötésnél, a húsvéti tojásvadászatnál, valamint a Gyermekmúzeumban.

 

 

Szabadidő, majd indulás Bécs I. kerületébe, az óvárosba, a Freyungon megrendezett húsvéti vásárra. Itt tornyosul Európa legnagyobb tojáshegye - kereken 40.000 festett húsvéti tojás gondoskodik itt a húsvéti hangulatról. Ezen kívül számos ételkülönlegességet találhattok itt, a húsvéti kalácstól a húsvéti sült bárányig, valamint kézműipari és virágkötészeti termékekig, a legkisebbeket pedig húsvéti barkácsműhely várja és bábjáték, valamint egy nyúlól.

 

Az Am Hof téri kézműipari vásárban művészi díszítésű tojások és virágkölteményeket is láthattok. Ezen kívül egyedi iparművészeti termékeket is találhattok itt. Visszaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

 

Belépők:

 • Schönbrunni kastély/Imperial tour belépő:
  • Felnőtt: 14,20 EUR/fő,
  • Gyerek (6-18 év) 10,50 EUR/fő,
  • Diák (19-25 év) 13,20 EUR/fő

 

A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges a jogosultság igazolása (gyerek: útlevél, diák: diákigazolvány).

 

Az árak tájékoztató jellegűek!

 

 

Az ár tartalmazza:

 • Autóbuszos utazás
 • Magyar nyelvű idegenvezetés

 

A belépődíjak a helyszínen fizetendők, a bónusz azt nem tartalmazza!

 

További költségek:

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 550 Ft/fő
 • BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.100 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő (buszon fizetendő)

 

Biztosítás kötést az e-mailben jelezd, és add meg az utasok pontos születési dátumát.

 

 

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 • Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkoló
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, Mc Donald’s parkoló, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya melletti, Tatabánya, Mc Donlad”s (Sztráda áruház mellett)
 • M1-es autópálya, Tata, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, Concó- Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, MOL benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

 

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzétek foglaláskor (a csatlakozás időpontját a visszaigazoláskor küldik). Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

 

Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, azt 3.000 Ft/fõ felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6.000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. Az ülőhelyek beosztása a jelentkezés sorrendjében történik. Együtt jelentkezőket minden esetben egymás melletti, mögötti helyekre ültetik, amennyiben ezt előre jelzitek.

 

A Bónusz felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltételeit.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

MOST A LEGNÉPSZERŰBB Icebar Budapest belépő
1.490 Ft 2252 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Bolt
Címünk:
Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek:
10:00-20:00
Szombat-Vasárnap:
10:00-16:00

Vezess Ferrari versenyautót
48.990 Ft
Wellness Sárospatakon
36.900 Ft
Ariel Atom tesztvezetés
33.490 Ft
Piactéri ajánlatok
Hidratáló-arcfeszesítő luxus arckezelés
Arcfiatalító kezelés
Táncold magad formába Zumbával
SZJA bevallás készítés magánszemélyeknek is
Női mosás, vágás, regeneráló pakolás
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
29.162.362.080 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Mobil verzió