Vajon hol találod az indiai konyha mesés fűszereinek, izgalmas ízeinek titkát? Talán az Arany templomban őrzik hét pecsét alatt? Vagy a Vörös Erődöt kell bevenned érte? Esetleg a dzsohári bazár egy félreeső standján árulják, vagy Kerala lagúnáinak mélyére rejtették?
India megannyi szépséget, titkot és varázslatot birtokol, konyhájának titkát azonban nem más, mint ez a bónusz őrzi – pedig nagyon szívesen megosztjuk veled a tudást.
Ha az indiai konyha jön szóba, egyből e varázslatos világ fűszerekkel és különleges ízekkel teli kavalkádja jut eszünkbe. Ezen a főzőkurzuson alkalom nyílik arra, hogy megtanuld, milyen fűszer is a Garam Masala, hogyan készül az indiaiak híres papírvékony kenyere és hogyan tudod azt te otthon is elkészíteni. Tinu minden tudásának és lelkesedésének köszönhetően az este garantáltan autentikus és emlékezetes lesz.
A menü:
- Samosa, töltött batyu
- Chicken Vindaloo Chapatival
- Sooji Ka Halwa
Merüljetek el az izgalmas ízek világában!