Tarka fűszerek, egzotikus illatok és ismeretlen fűszerek találkozása: az indiai gasztronómiában minden egyes falat igazi meglepetés, ami egy ismeretlen táj ezer arcának egyikét mutatja meg. Az indiai konyhák szerencsére ma már itthon is elérhetőek, de bónuszunkkal akár a te konyhád is indiai étteremmé változhat, ahol magabiztos kézzel készíted az olyan fogásokat, amelyeknek eddig talán a nevét sem tudtad kimondani.
Ha ismerős a helyzet, amikor a konyhában állva gondolkodsz, hogy mi legyen vacsorára, aztán ötlet hiányában a héten harmadszor is tejfölös tésztát csinálsz, akkor ezzel a bónusszal felpezsdítheted az ihletedet. Mivel az indiai lakosság jó része vegetáriánus, az indiai konyhának csak a húsmentes ételei is olyan változatosságot mutatnak, mint talán egyetlen másik nemzet esetében sem. Az EASE Therapy főzőklubjában megismerkedhetsz a sárgaborsóból vagy vöröslencséből készített indiai alapétellel, a dahllal, a laktató és finoman fűszerezett, zöldségekkel töltött tésztával, a szamószával, valamint a csatnival, amit meg sem kísérlünk a lekvárhoz vagy savanyúsághoz hasonlítani, egyszerre mindkettő és mégis egyik sem, igazi indiai különlegesség.
A főzőkurzuson desszertnek kardamonos puding készül, és végre az is kiderül, mi az igazság a curry háza táján.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!