Amikor arról van szó, hogy valami különlegességre vágysz, azt általában úgy érted, hogy nem rántott csirkére, de nem is valami olyanra, amit vagy meg tudsz enni, vagy nem. Az aSushibarban szerencsére nem szójababra megy a játék, és nincs lutri sem: bár minden egyes falat különleges finomság lesz, abban is biztosak vagyunk, hogy az utolsó morzsáig minden élvezettel falatoztok majd be.
A minőségi alapanyagokkal dolgozó autentikus konyha most komplett menüt állított össze nektek, amiben az ízek az első falattól az utolsóig úgy vannak megkomponálva, akár egy tökéletes zenei mű, amiből nem hiányzik, és amiben nincs egyetlen fölösleges hangjegy sem.
Kattints a bónuszért, és élvezzétek az ízkoncertet! Ezekben a fogásokban biztosan nem fogtok csalódni!
Választható ételsorok:
Őszi japán menü 2 főre:
- Körtekrémleves tejszínhabbal, fahéj szórással
- 6 db tavaszi tekercs, 4 db tintahalkarika sushi rizzsel édeschili mártogatóssal
- 8 db lazacos sajtkrémes sült tekercs almás céklasalátával a tetején
- 8 db shiitake gombás, uborkás, sajtkrémes tekercs
- 8 db surimi rákos, újhagymás, japán majonézes tekercs
- 4 db inside-out tigrisrákos, jégsalátás tekercs szezámmagba forgatva
- 2 db lazac nigiri
Gourmet Japán menü 2 főre:
- Forrázott szójabab
- 8 db lazacos sajtkrémes sült tekercs almás céklasalátával a tetején
- 8 db inside-out tigrisrákos, uborkás, sajtkrémes tekercs pankó morzsába forgatva
- 4 db vörös tonhalas, újhagymás, uborkás tekercs chili cseppel
- 4 db rizslapba tekert teriyaki csirkés, jégsalátás, kápia paprikás rúd
- 4 db édesburgonyás, shiitake gombás, tökmagos sushi szendvics
- 2 db lazac nigiri
- 2 db tigrisrákos nigiri
- Tempurázott, fahéjas almakarikák tejszínes, narancsos rizzsel, csoki öntettel
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!