Ha az ételeknek, a nyalánkságoknak lenne egy toplistája, akkor biztos, hogy a karamell előkelő helyen szerepelne rajta. Érzéki és izgalmas. Annyi formája létezik, hogy nehéz is lenne felsorolni. Hol aranylón csorog egy desszert tetején, hol a szádban omlik szét a tejkaramella, hogy a földi mennyországba repítsen ahogy a szájpadlásodhoz simul a lágy és édes textúra, hol pedig a krémekben, fagyaltokban harapsz rá az apró, roppanós darabokra.
Mindegyik élmény más és máshogy jó, ki gondolná, hogy ennek az egy összevetős édességnek ennyi izgalmas arca lehet.
Most arra bátorítunk, tanuld meg te is profiktól, hogyan kell elkészíteni a kedvenc nyalánkságaidat, hogy bármikor magabiztosan nyúlhass a receptekhez és felhasználhasd ezt az ezerarcú alapanyagot.
A karamell, ez a közkedvelt finomság néha teljes fényben tündököl, máskor a háttérbe szorulva próbálja megmutatni ékességét. Itt az alkalom, hogy megismerkedj a cukor karamellizálásával, majd a tejkaramella, sós karamell és a dulce de leche elkészítésének folyamatával. A tejkaramellákat hűtés után felvágjátok majd és becsomagoljátok, az alapanyag másik feléből pedig mousse készül és poharas desszertként kandírozott mogyoródarabkákkal dobjátok fel.
Ajándék:
- korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztás a program egész időtartama alatt
- cukrász sapka, hogy ha már hazafelé tartva minden finomságot megettél, akkor is felmutathass valamit, amiről elhiszik, hogy itt jártál
- elektronikus fotóalbum, mely a rólad készült legjobb pillanatokat örökíti meg
A porondon:
- Retro, omlós tejkaramell
- Sós karamell
- Poharas, karamellás mousse
- dulce de leche
A program időtartama: 4 óra
Kedvezmény kalkuláció
Eredeti ár: 13.900 Ft
Kedvezmény: 50%
Kedvezményes ár: 6.950 Ft
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!