Mindenünk a tudomány, az ismeretterjesztés és az edukáció, így most a környező népek kultúrájának megismerése jegyében, a gasztronómiai tudásanyag empirikus úton történő átadásának szándékával... Áh, na jó, hagyjuk. Sör. Kézműves. Cseh. Erről van szó, és többet nem is kell mondanunk, elvégre miféle indokra van még szükség, amikor díjnyertes, jóféle söröket kortyolhattok, és hozzá a csehek generációkon át tesztelt, és kimondottan a folyékony kenyér mellé ajánlott csemegéit nassolhatjátok?
Most alaposan megismerhettek pár kézműves, cseh sörkülönlegességet, és melléjük választható, ínycsiklandó előételeket falatozhattok. 2 korsó vagy 3 pohár világos, vörös vagy barna cseh sörremeket kóstolhattok, és mellé mennyei, különleges előételt kérhettek.
Vörös vagy barna sörökhöz választhatjátok a házi készítésű hermelint, mely különböző fűszerekben pácolt cseh sajtkülönlegesség, vagy tatár beefsteak-et is választhattok, mely ízletesen fűszerezve, zöldségekkel és pirítóssal körítve kerül a tányérodra.