Mivel lehet kellemesebbé tenni egy nehéz napot, vagy egy unalmas munkaidőt? Például azzal, ha az evés nem csak egy feladat, ami azt szolgálja, hogy néhány órával tovább legyél képes a számítógéped előtt ülni, hanem igazi kikapcsolódás és jutalom az ízlelőbimbóidnak. És nem csak a főétkezések, még az uzsonna is! A franciák is így csinálják, úgyhogy ha az új francia cukrászdába, a Mon Amie-ba mész némi harapnivalóért, biztosan nem fogsz csalódni.
Omlós, vajas tésztakosárkában, helyben sütött tojásos-sajtos minipiték, házi burgonyás bagettel készülő sonkás és sajtos szendvicsek, tonhalas, padlizsános és tojássalátás szendvicskrém-válogatás, helyben sült burgonyás bagett… Melyik hozza meg leginkább az étvágyadat?
A könnyed reggeli vagy uzsonna mellé egy finom limonádé is jár, ha ezt a bónuszt választod.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!