Ebben a borongósabb időben, amikor itt vannak a mínuszok, és az orrodat sincs kedved kidugni otthonról, igazán jól esik valami, ami forró, tápláló és illatos, átmelegíti a testedet és a lelkedet is, de forralt boron sajnos nem lehet megélni.
A gőzölgő krémleves azonban legalább ilyen jó tud lenni, feltéve persze, hogy megfelelően készíted el, nem főzöd ki az összes vitamint és megfelelően fűszerezed. Nem egy bonyolult étel, de érdemes néhány trükköt ismerni, hogy valóban isteni legyen a végeredmény!
Bónuszunkért cserébe egy profi séf adja át neked ezeket a tippeket, egy általad választott idényzöldségre szabva.
A kurzuson legfeljebb 5 fő vehet részt, egy bónusz egy emberre szól, de ha a barátaid is eljönnének, ők is vehetnek vouchert és így együtt készíthetitek el a szezon kedvenc fogását, amivel bármikor átmelegedhettek majd.