Ne fogd a fejed, ez a cím most nem egy afféle ügyetlen marketinghúzás: valóban nem ettél még olyan hamburgert, amilyent bónuszunkkal kóstolhatsz – hacsak nem próbáltad már a Krak’n Town burgereit.
A belvárosi steampunk saloon ugyanis kétség kívül a kreatív gourmet fogások fellegvára (no meg a kraft söröké), ahol speciális alapanyagokból, egyedi ízvariációkban készülnek a jobbnál jobb húspogácsás bucik:
- A Zwack Burger tepertős buciját a Panificio il Basilico pékség készíti kizárólag a Krak’n Townnak. A buciba házi készítésű, magos dijoni mustáros majonéz kerül, valamint friss madársaláta. 100%-os marhahúspogácsával és angol cheddar sajttal, végezetül pedig Unicum szilvával készült hagymalekvárral és konfitált paradicsommal gazdagítják a hamburgert.
- A tintahaltintás hamburgerhez szintén a Panificio il Basilico szolgáltatja a fehér szezámmagos bucit, amibe a házi készítésű mustáros majonéz mellé friss rukkola kerül. Erre jön a 100%-os marhahúspogácsa, majd rásütik az angol cheddar sajtot, végül megszórják sült baconnel, illetve konfitált paradicsommal.
Mindkét hamburgerhez pirított újburgonya jár, hogy még a legnagyobb éhség is menekülőre fogja a Krak’n Town burgermenüi mellett. A különleges gasztroélmények és a vidám baráti beszélgetések pedig nem múlhatnak izmos kraft sörök nélkül; ha öten érkeztek (az ötfős bónusszal), fejenként egy-egy korsó izgalmas kézműves sörrel öblíthetitek le a bureszeket.
Fedezzétek fel a Krak'n Town steampunk fantáziabirodalmát: a 2300-as évek gasztronómiáját kínáló látványkonyhás saloont, a 18 rézcsappal felszerelt kézművessör-katakombát – a disztópikus jövő különleges (íz)világát.