Mesés keleti ízkalandozás, gazdag mediterrán kóstoló, csirke, bárány és marha izgalmas libanoni gasztrokompozícióban – és mindössze egy bónusz választ el benneteket mindettől.
Budapest legújabb libanoni éttermében autentikus közel-keleti ízek várnak rátok; egy olyan arab ország hagyományos konyhája, melyre az egykori török és francia uralom jelentős hatást gyakorolt. És ha most mindenféle nyálcsorgatóan pikáns nyársakat, tökéletesen ropogós krumpliszeleteket és friss zöldségekből készült salátákat vizionáltok, akkor jó helyen kapiskáltok.
A Noor megálmodói egy hamisítatlan libanoni gasztrounikumot nyitottak az Alagút nyugati bejáratára néző hangulatos étteremben. Ínycsiklandó előételek (mezzák): falafel és hummuszvariációk; roppanósan friss saláták; vega mellett húsos ételek: bárányborda, csirkeszárny és kebab; desszertként pedig baklava vagy a különleges kunafa – a Noorban nincs olyan fogás, ami ne szólna nagyot!
Kóstoljatok bele Bejrút hagyományos ízvilágába! Kérjétek ki kétszemélyes húsos grilltálatokat, élvezzétek a keleties ízesítésű csirkefalatokat, báránybordát és koftát az aranybarnára pirított burgonyával és a libanoniak kedvenc kenyérsalátájával, a fatthoush-sal – merüljetek el a tradicionális libanoni konyha ízélményében.