Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.

Hogyan működünk

Minden Utazás Balaton Termék Szépség Egészség Étel-ital Élmény Tanfolyam Család és gyerekek Ajándék
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Ne maradj le a legújabb ajánlatokról, add meg az emailcímedet és mi csak a legjobb ajánlatainkat küldjük el Neked, személyre szabva. Kérjük olvasd el az adatvédelmi tájékoztatónkat, itt minden információt megkapsz arról, hogy hogyan biztosítjuk a személyes adataid védelmét, és hogyan kezeljük adataidat.
Hőgutát kaptunk! Most minél melegebb van, annál több pénzt adunk ajándékba.
Vásárolj legalább 14 990 forint értékben utazást vagy szolgáltatást és annyiszor 100 forint jóváírást adunk, ahány fok van aznap délben Budapesten a met.hu szerint.

Megnézem a részleteket.

Egészségmegőrzés

Fontosak a szűrővizsgálatok: LBC méhnyakrák szűrés a legújabb és legpontosabb technológiával

4,7/5  Irisz Medical & Selfness Center Budapest - VIII. kerület
Lejárt
15 990 Ft
5 vásárló
Ajánlat mentése
Mentett ajánlat Törlés
Helyszín
Irisz Medical & Selfness Center 1083 Budapest, Szigetvári u. 7.
Ma: 08:00 - 20:00
Irisz Medical & Selfness Center Értékelése 12 vásárló értékelés
4,7/5
5 9
4 2
3 1
2 0
1 0
Jó, ha tudod
  • A legújabb és legpontosabb technológiának köszönhetően az LBC-vel a szűrővizsgálatok közötti időtartam 1-3 év is lehet
  • A vizsgálat érzékenysége, és ezáltal az eredmény biztossága meghaladja a 90%-ot
  • A szűrővizsgálatot szakképzett szülésznő végzi
Beváltható
2018.06.18 - 08.26.
Fontos

FONTOS: Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 338 4067, vagy e-mailben: recepcio@imsc.hu. A kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!



Nem győzzük elégszer elmondani, mennyire fontosak a rendszeres szűrővizsgálatok. Ugyanakkor azt is szeretnénk, hogy ha szűrésre mész, akkor olyan szűrésen vegyél részt, ami valóban a lehető legbiztosabb eredményt adja.

 

 

A méhnyakrák-szűrésre évtizedek óta hüvelykenetet használnak. A hagyományos kenetkészítésnél a méhnyakról az anyagot egy gyűjtőeszköz segítségével viszik át közvetlenül a tárgylemezre, ezért a kenetkészítés során a sejtek művileg károsodhatnak, kiszáradhatnak, ezáltal megnehezítik a diagnosztikát, illetve a mintavétel során a jelenlévő vér, nyák, gyulladásos izzadmány, törmelék, ugyancsak tovább nehezíti a kenet diagnosztizálását. Az LBC-lemez készítésénél a gyűjtőeszközt folyadékban leöblítik, így egy oldatot készítenek, amelyet a laboratóriumban dolgoznak fel.

 

 

A cytologiai laborban a folyadékban lévő mintából elkészítik a kenetet. A megtisztított összegyűjtött sejteket számítógép vezérléssel tárgylemezre szélesztik és az így elkészített un. monolayer (egyes sejt) preparátumokat a cytologiai laboratóriumban megfestik. Ezt követően a sejteket fénymikroszkópos vizsgálattal diagnosztizálják. A cervix cytologiai diagnosztika a nemzetközileg elfogadott Papanicolaou, illetve a Bethesda, szerint történik. A vizsgálat érzékenysége, és ezáltal az eredmény biztossága meghaladja a 90%-ot.

 

 

 

Az LBC típusú méhnyakrákszűrés elvégzése megnöveli az alacsony fokozatú sejtelváltozások felismerésének esélyét is. A mérsékelt és súlyos változások pontosabb felismerési arányával együtt ez azt jelentheti, hogy az LBC-vel a szűrővizsgálatok közötti időtartam hosszabbá válhat, az eredmény biztosabb, az egészséged tehát sokkal nagyobb biztonságban van.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Luxus a Szépasszonyvölgyben
54 900 Ft
4,4/5 Hotel Villa Völgy**** - Észak-Magyarország, Eger
Pihenés a fenyők ölelésében
53 990 Ft
4,8/5 Hotel Sonnhof Hohentauern - Ausztria, Hohentauern
Nyaralás Miskolctapolcán
42 500 Ft
Bástya Konferencia & Wellness Hotel ***/**** - Észak-Magyarország, Miskolctapolca
Négycsillagos egri pihenés
42 900 Ft
4,5/5 Hotel Ködmön**** - Észak-Magyarország, Eger

Belépés