Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.

Hogyan működünk

Minden Utazás Termék Szépség Egészség Étel-ital Élmény Tanfolyam Család és gyerekek Praktikus Ajándék
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Ne maradj le a legújabb ajánlatokról, add meg az emailcímedet és mi csak a legjobb ajánlatainkat küldjük el Neked, személyre szabva. Kérjük olvasd el az adatvédelmi tájékoztatónkat, itt minden információt megkapsz arról, hogy hogyan biztosítjuk a személyes adataid védelmét, és hogyan kezeljük adataidat.
Repülés

Egyedülálló repülési élmény: minihelikopterrel a Budai hegyek vagy a Duna kanyar felett

Teszteltük!
Jó, ha tudod
  • Madártávlatból élvezheted a gyönyörű panorámát, egy nem mindennapi gépen
  • Egy Apollo AG1 típusú girokoptert próbálhatsz ki, amely a világ egyik legmegbízhatóbb és legfejlettebb kétüléses repülő eszköze
  • Több mint 40 év repülési rutinnal rendelkező pilóta, kitűnő állpotú gép a biztonságos repülési élményéért
Beváltható
2018.09.24 - 11.17.
Fontos

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 777 9913; +36 20 924 4091 vagy e-mailben: pamacs@nimbusrep.hu. A bónusz 1 fő részére szól. Külön fizetendő a helyszínen: 2 990 Ft reptéri illeték. A repüléseket csak megfelelő időjárás esetén tudják lebonyolítani, erről előzetesen tájékoztatják az ügyfeleiket. Súlyhatár 120 kg. A kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!A minihelikopternek vagy csavarszárnyasok tulajdonképpen nem újkeletű égi közlekedési eszközök. Ezek voltak a helikopterek előfutárai és már a két világháború között kifejlesztették őket Németországban, Franciaországban és Olaszországban.

 

 

 

A minihelikopter igazi feltalálójaként a spanyol de la Cierva vonult be a történelembe. Ő ismerte fel a maguktól forgó lapátok óriási stabilitási előnyét az akkoriban szokásos repülők meredek tartófelületével szemben. Első sikeres repülési kísérletét de la Cierva 1923. január 9.-én hajtotta végre, majd 1928-ban szintén elsőként átrepülte a La Manche-csatornát egy forgószárnyassal. 

 

 

Ami ma már annyira érdekessé teszi ezeket az eszközöket, az az, hogy a helikopterrel ellentétben az minihelikopternek nincs motor által hajtott rotorja: a felemelkedés során a repülőgép előrehaladása által keletkezett légellenállással együtt forog a rotor, és forgó lapátként funkcionál. Ez a modern technikához szokott, és abban vakon bízó ember számára elsőre még ijesztőnek is tűnhet, de bizonyos szempontból a minihelikopterek biztonságosabbak is, mint egy helikopter: a motorleállás egy csavarszárnyas esetében veszélytelen, mivel úgy, mint egy hagyományos repülőgéppel, át lehet vele térni a siklórepülésre és elő lehet készíteni a leszállást. Az „ellenszél” meghajtja a rotort, mely aztán gondoskodik a felhajtásról.

 

 

Mindegy, hányszor és hol és mivel repültél már, ez a steampunk filmeket megidéző szerkezet úgy emel a levegőbe, hogy az garantáltan emlékezetes marad. Csodáld meg a magasból Budakeszit vagy Budapestet, és közben kezdd el szokni a gondolatot, hogy ezentúl jó eséllyel minden társaságban fogsz tudni mondani egy olyan járművet, amivel rajtad kívül más még nem utazott.

 

A 60 perces repülés útvonala: Fahegy, Biatorbágy, Dorog, Esztergom, a Duna folyása, Szentendre, János hegy, Fahegy

 

 

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Nemzeti Cirkusz gálaműsor
1 890 Ft
4,8/5 Magyar Nemzeti Cirkusz, Budapest - XXII. kerület
Gyulai wellness félpanzióval
39 900 Ft
4,4/5 Corso Boutique Hotel Gyula - Alföld, Gyula
Dioptriás monitor szemüveg
19 990 Ft
4,3/5 Galéria Optika, Budapest - XI. kerület
Romantika a Balaton partján
19 900 Ft
4,4/5 Royal Mediterran Luxus ApartHotel - Balaton, Siófok

Bejelentkezés