Ha mindenképpen le kellene fordítani, azt mondanánk, hogy hab, de ki ne mondd hangosan, mert megjelenik a francia titkos rendőrség, és fejbe csap egy bagettel: a mousse ugyanis ennél jóval több, légiesen könnyű, tökéletes textúrájú édesség, amit ha egyszer megtanulsz tökéletesen elkészíteni, bombabiztos recept kerül a kezedbe!
A mousse önállóan is tálalható, de tortába is kerülhet, egyszerre elegáns és hétköznapi, és gyakorlatilag csak a fantáziád szab határt annak, hogy milyen ízkombinációban állítod elő. A Bonit’Art workshopján pedig közelebbről is megismerkedhetsz vele!
Tanuld meg hogyan készíts mennyei ízkombinációkat! A kurzus során minden lépést elejétől a végéig átjártok a tökéletes végeredményért és azért, hogy otthon is könnyedén, kedvedre alkothass.
A porondon:
- Pisztácia mousse fehércsokoládéval
- Maracujás mangó mousse
- Belga csokoládé mousse duplázva, vörös velővel
Ajándék:
- korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztás a program egész időtartama alatt
- cukrász sapka, hogy ha már hazafelé tartva minden finomságot megettél, akkor is felmutathass valamit, amiről elhiszik, hogy itt jártál
- elektronikus fotóalbum, mely a rólad készült legjobb pillanatokat örökíti meg
Kedvezmény kalkuláció
Eredeti ár: 13.900 Ft
Kedvezmény: 50%
Kedvezményes ár: 6.950 Ft