Információ
Glutén és laktózmentes Csokoládés torta por - 350 gPálmaolaj, hidrogénezett zsír és tartósítószermentes termék! Szabadtartású tyúkoktól származó tojással készült!
Összetevők: cukor, rizsliszt, tojásfehérje por, kukorica keményítő, kakópor (5%), nedvesítő anyag: E420, sűrűsítő anyag: E475 és E433, tojássárgája por, kelesztő anyag: E450i, E500ii, sűrítő anyag: E412, E466, aromák, só, savanyúság szabályzó. E575.
Tápanyagérték 100 g-ban:
Energia: 1765 kj / 422 kcal
Zsír: 22 g – amiből összetett zsír: 1,3 g
Szénhidrát: 48 g amiből cukor 26 g
Rost: 0,98 g
Fehérje: 6,6 g
Só: 0,29 g
Allergén információ: Nyomokban szóját, tejfehérjét és dióféléket tartalmazhat.
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 145 ml vízzel és 105 g laktózmentes vajjal vagy laktózmentes tejjel vagy növényi olajjal , öntsük az így kapott keveréket sütő formába és 160-170 C –ra előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt süssük készre.
Tipp: Tálaljuk, díszítsük Nonna Anita desszert öntettel és tortakrémmel.