A Remíz maga az élő legenda. Miközben foodtruck-ok foglalják el a forgalmasabb belvárosi pontokat, hipster kávézók nyílnak és zárnak, vagy kiskockás abroszos vendéglők kínálják az évtizedek óta ugyanazzal az ételízesítővel feljavított paprikást, a Remíz Étterem 25 éve töretlen minőségben dolgozik azért, amivé mára vált: fogalom a budapesti gasztronómiában.
A Remíz volt a helyszín, ahová már nagyanyáink is süteményezni jártak, és aztán innen indult hazai hódító útjára a rukkola saláta, Magyarországon először itt készült el a lávakövön sült Spare Ribse, itt szerettették meg velünk a Bécsből „exportált”, szilvalekvárral töltött apró süteményt, a Havelkát.
A hagyományos ízvilágot és a modern megoldásokat is szem előtt tartó Remízben most különleges nyári menüvel várnak, csak győzzetek válogatni a lehetőségek közül! Borjúérmék Remíz módra, vagy ombával és füstölt sajttal töltött pulykamell rántva? Az egyetlen csalódás, ami a Remízben érhet benneteket, hogy lehetetlen egy helyben ülve végig enni az étlapot, de ez a bónusz remek kiindulási alap, visszatérni pedig mindig lehet. A hangulatos budai étterem lassan negyed százada várja a vendégeket, és biztos, hogy sokáig lesznek még itt terített asztalok, és kiváló ételek is!
A menü:
Előétel:
Hideg gyümölcskrém leves
vagy
Kecskesajt roston sütve áfonyával, salátával
Főétel:
Borjúérmék Remíz módra erdei gombákkal, burgonyaropogóssal
vagy
Gombával és füstölt sajttal töltött pulykamell rántva új burgonyával
vagy
Penne Aglio e olio
vagy
Szezámos rántott tök kapormártással és jázmin rizzsel
Desszert:
Nyári somlói
Ital:
Egy fehér vagy rosé hosszúlépés vagy kisfröccs
Visegrádi Ásványvíz
Kedvezmény kalkuláció
Eredeti ár: 10.500 Ft
Kedvezmény: 33 %
Kedvezményes ár: 6.990 Ft
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!