A régi magyar bölcsesség szerint olyan nincs, hogy valamiből nem lehet pálinkát főzni, de azért pálinka és pálinka között is különbség van. Az eltökélt nagybácsi kerítésszaggatója például, amit leginkább emberkedésből és borzongva isznak a legelszántabb rokonok, biztosan nem kerülhetne a Veresi Pálinkaházba. Itt ugyanis komolyan veszik az alkoholos ital főzését, hagyományokat tiszteletben tartva, kiváló minőségű alapanyagokból készül az ital, amin valóban érezni a gyümölcsöt, és senki nem rázkódik meg, miután legurította.
Jó társaság, jó pálinka, jó szórakozást kívánunk! Gyertek el Pálinkakóstolóra a Veresi Pálinkaházba, ahol egy pálinka szakértő sommelier vezet be titeket a hagyományos kisüsti pálinka rejtelmeibe, tradícióiba! Kóstolóikon megismerheted a pálinkák és gyümölcspárlatok történetét, földrajzi elterjedését, külföldi és belföldi hagyományait, fogyasztási javaslatait. Megnézheted 2 üstös főzőberendezésüket, szakszerű működését és természetesen közben pálinkát kóstolsz!
Azon sem kell összevesznetek, hogy ki vezessen, mivel szükség esetén sofőrszolgálatot is tudnak biztosítani, ennek díja megegyezés alapján történik!
A bónusz tartalma: 6 x 2 cl pálinka, válaszható ízek: szilva, alma, barack, szőlő, körte, meggy, málna, törköly, birs. Az ízek elválasztásához biztosítanak pogácsát és ásványvizet!
A program időtartama: 1,5 óra.