Túlságosan hidegnek, szürkének találod az időt? Fejeld meg a téli hétköznapokat a szürke(marha) legszebb árnyalatával, és olyan fülledt food porn lesz a vége, hogy abba még egy elvetemült pucér szakács is belepirulna…
Szóval ha kicsit is szereted a gyomrodat, no meg a minden falattal egy-egy újabb „wow-élményt” nyújtó, kézműves ételkölteményeket, akkor a KAJAHU marhaburgere a tökéletes választás számodra. Persze ez a buresz nem csupán egy sima buresz: a digitális közösségi étteremlánc Corvin sétányon nyílt egységében fantasztikus szürkemarha-sajtburgert kóstolhatsz, a #FoodTogether jegyében ráadásul másodmagaddal, elvégre ökör iszik eszik magában.
A finom rostú, mesésen ízletes és garantáltan BSE- (kergemarhakór-)mentes szürke marha szaftosan omlós húsa, az ínycsiklandóan lággyá olvasztott cheddar sajt és a válogatott zöldségek már-már Michelin-szintre emelik a KAJAHU sajtburgerét, az ízorgiát pedig a klasszikus sült krumpli teszi teljessé.
Persze nem muszáj beérned ennyivel: ha már asztalt foglaltál és ellátogatsz az étterembe, akár belekóstolhatsz a parmezános zöldségkrémlevesbe, a szójás pirított soba tésztába, a csirkés burritóba, a pizzákba, illetve a különleges pohárdesszertekbe is. Sőt, még a gyerkőcöt is magaddal viheted, ugyanis a KAJAHU séfjei külön kis mesevilágban álmodták meg a legkisebbeknek címzett fogásokat.
Ha már másra úgysem jók a borús téli délutánok, dobd fel a napodat egy kiadós zabával, a táplálkozás legszexibb műfajával: tedd magadévá a burgerek legkívánatosabbikát, a szürkemarha-sajtburgert, és éld át a semmihez sem fogható kajamámort…